Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy nehéz kérdés. Én kivittem az LKM (lkm.de) csapathoz és rendesen legyengült a gépen. Viszont másnak nagyon jó motort csináltak. Szerencse kérdése az egész. Szerintem itthon keresd AGO-t, sok okosság és tapasztalat van a tarsolyában
Tudom, hogy mit írtam. De próbáld értelmezni a 12-esre amit írtam. A keréken mért 220 ló az sacc 250 tengelyen. A 10-es esetében ez lehet, h nektek jó és berosáltok , de ennyi pénzért én parasztvakításnak tartom. Nem egy és nem kettő 12-es motor van ami kompresszor nélkül tudja ezt. Tudom, tudom az 1200-as, ez meg 1000-es. De a költségek közel sem voltak 1 milla közelében! Szóval elég gyengus ennyi pénzért az a 10-es. Szóval ne kötözködjéééé!
ólrájt
Inkább kawával mennék és a kávét innánk!
na jó mivel rám hoztad a frászt ezért jössz egy kávéval eccer..
Ezt írtad: "Ez a kompresszor elég gyengus a 10-esen."
Gondolom ha másik áttétellel rárakod a 12-re akkor 300Le lesz.
Nem tudok róla, de biztos, ami biztos megadom a fater mobilszámát kérdezz rá tőle!

Gyorsan beszélj, mert emelt díjas: 06- 107
Bird,

és tudsz olyat aki értelmesen megcsinálja 250 lóerősre a gépet
Én 12-esről beszéltem és nem 10-esről! Ahol az én motorom is készült a versenyszezonra ott 240-250 ló körüli 12-esek sorakoztak sima szívó blokkal. Pedig gyárilag azok is "csak" 180 lovasak (tengelyen mérve). És így még mindíg azt mondom, hogy ló..sz az a kompresszor
már azt hittem belémzúgott egy Mézga néven futó magyar bombázó és megnéztem a fotódat.. kivert a víz.. na mondom ez meleg lesz
de hál isten megúsztalak
esetleg húgod vagy nővéred nincsen?
itt a beszámoló a Lime-ról:

[L=http://www.sportmotor.hu/motor...]
Természetesen a magyar lányokra gondoltam!
Ebbe nem igazán értünk egyet. 220Le keréken az több mint amit a mostani WSBK-os motorok tudnak. És azokat minden verseny után szétszedik meg új blokkot kapnak.
Ennyi pénzért szívó ZX-10R-t max. 185-190Le húzod fel.
Ez a kompresszor elég gyengus a 10-esen. 12-esek rohangálnak sima szívó motorral 240-250 lóval. Parasztvakítás ennyi pénzért.
Ice! Én már nem versenyzek. Meguntam ezt a sok csalást. Ejjj a régi szép idők
köszi ICEcube
akkor örülnék jobban ha az enyém is az lenne már, gondolom nem kevés pénzért csinálják. hétfőn rájuk írok egy emailt megkérdezem mennyi lenne hivatalosan tőlük az én mocimra
de van egy kolléga aki ennek nagy tudója itt a fórumon, ővele értekezek privátban
KawaBBusa,ha már kompressort akarsz,ajánlom figyelmedbe:
http://www.sportmotor.hu/motor...
No problem!
Bird neked nincs kedved lejönni?
Versenyezhetnénk megint...
402.5méter Hajrá Géza! (bocsi Ice,de hát ugye mégis csak)
Holnap a kawagézával gyorsulok,fertőszentmiklóson...
Kiváncsi leszek,mennyi a különbség a két motor között...
de az is lehet hogy rosszul látok 200 felett .. majd kipróbálom a hétvégén
ja egyébként mindegy