10.30 a második meki? ahol az autópályafelügyelet is van
a te gumid kibírja a pályát?az enyém túra úgyhogy ok
majd csak gurulgatunk...nem tudom hol van az m7en mérő, de úgy tudom mindenhol
másvalaki esetleg?
Ma viszem szervízbe olajcsere, gyertya, szelepek meg stb, mert a gondoskodás neki is jár. Így csak a piszkált van szabadlábon, az meg Birdi papáé
Egyébként meg gyűjtsd a lóvét, mert jövőre eladom. Neked
Marcipán :Ide neked is jönni kell nincs lógó kerék ez nem vese különben én is elmék legközelebb arra az RSV-gurulásra és minden pirosnál beállok mellétek ,garantálom már a harmadik lámpánál még te is +utálsz
Hát 2körönként piros zászlóval kiintettek,barátom meg akivel voltam ott(aki azóta felépült )péppé törte magát.F2Tom,én részemről főleg lazítás tehát víz.de én alakulok a többiekhez.
a te gumid kibírja a pályát?az enyém túra úgyhogy ok
majd csak gurulgatunk...nem tudom hol van az m7en mérő, de úgy tudom mindenhol
másvalaki esetleg?
Osztyapenko jó és mikor?
a lóvét meg gyűjtöm
Egyébként meg gyűjtsd a lóvét, mert jövőre eladom. Neked
ha a jobb lábad van begipszelve az nem gond...úccse használjuk
vagy utasként.....
csak most jutottam gépközelbe. Egy ideig hanyagolom a motorozást, begipszelt lábbal nehéz vezetni (viva la foci) :-(
Nektek jó utat!
D
Te vagy a képen aki gyorsul azon a képen a kawasakival?
Csak mert ha igen, akkor le a kalappal! Kurva jó a névválasztás. Ezen a képen pont úgy nézel ki, mint egy elbaszott veréb, aki húzza a lábát. :DDD
Ellenfeled nem is minősítem... Mert akit egy sánta veréb le tud hagyni szárazföldön... Na mindegy... Haya-tól többet nem is vártunk...
én meg elkezdem fűzni Bird kollégát, hogy hát mégiscsak járatni kellene mindkét 12-est
de akkor ha nem pályázni mennék, csak gyönyörködni a motorokban, akkor GO, nem?
de akkor megállunk pisilni
Domyzx12?
10.55 osztyapenko?