Köszi a segítséget az jónak tűnik,megpróbálom megcsináltatni az enyémet elvileg 15-ből megvan ma kaptam rá ajánlatot ha nem lesz szép akkor rendezzük!Köszi még-egyszer
Szöllő,
még egyszer
megláttam a régi motoromat és ha órákig is de fellángolt a szerelem aztán ittunk rá....
s még napszúrást is kaptam
ha lesz még legközelebb szólj a többi zx12-es kollégának nem kell félni nyugodtan eljöhetnek
Sajna rossz hír
Dezső barátom hívott, hogy ma motorbalesetben elhunyt Tóni barátunk, a csupa szív osztrák versenyző, aki Kawasaki ZX12R motorral közlekedett mind a pályán, mind a közúton.
Önzetlen barát volt, aki mindig segített és a fülembe cseng a jóízű kacagása, amelyet már soha nem fogok hallani.
Nyugodj békében Tóni!
Hány éves volt, tisztességes ősz halántékúnak tűnik a képeken.
ha egy kicsit hűvösebb lesz szívesen gurulnék feléd, ha gondolod...
menjünk egy kört valamikor
Megnéztem gyári új szinrefújva 42000ft rendelésre!
Nagyon jó volt! Jót dumáltun, jót hekkeztünk és fürödtünk! Köszönet a résztvevőnek!
Sajálom.
Mi történt pontosan?
még egyszer
megláttam a régi motoromat és ha órákig is de fellángolt a szerelem aztán ittunk rá....
s még napszúrást is kaptam
ha lesz még legközelebb szólj a többi zx12-es kollégának nem kell félni nyugodtan eljöhetnek
Dezső barátom hívott, hogy ma motorbalesetben elhunyt Tóni barátunk, a csupa szív osztrák versenyző, aki Kawasaki ZX12R motorral közlekedett mind a pályán, mind a közúton.
Önzetlen barát volt, aki mindig segített és a fülembe cseng a jóízű kacagása, amelyet már soha nem fogok hallani.
Nyugodj békében Tóni!
Ha kijutunk, az alsó parkoló környékén megtaláltok a célrará előtti kanyarnál.... nameg a haladó csoportban... vagy ahol épp még helyet kapok.
Nyam-nyam