Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha fagy inkább benzint veszek idén abból a léből és kitúrázom vmerre .A pálya idén nekem nem pálya 1szerűen nincs kedvem
lime-ra mikor indulsz testvír
Nem nem, mi motorozunk,te+otthon ülsz .(mondjuk jobb ott mint Pálhalmán )
Isten nyugosztalja!

Hány éves volt, tisztességes ősz halántékúnak tűnik a képeken.
Látom pörög a fórum!
Köszi a segítséget az jónak tűnik,megpróbálom megcsináltatni az enyémet elvileg 15-ből megvan ma kaptam rá ajánlatot ha nem lesz szép akkor rendezzük!Köszi még-egyszer
ICEcube

ha egy kicsit hűvösebb lesz szívesen gurulnék feléd, ha gondolod...
menjünk egy kört valamikor
Szia!

Megnéztem gyári új szinrefújva 42000ft rendelésre!
Birja,ez...a zizid szehetné utána a lábát...
Szia! Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Egy első sárvédöt tudna nekem valaki intézni?2006-os a lovam ! HELPPPPPP
Tóniról egyenlőre nincs több infóm. Dezsőék tegnap mentek haza és majd jelentkezik ha tud valamit.
Azért a középső képemen a kőműves dekoltázs kifigyel Hja jó sokan össze jöttünk motorosok 2en! De jó volt valahogy akkor is érdemes volt menni
Itt senki nem motorozik! Papirkutyák vagytok?
Nagyon jó volt! Jót dumáltun, jót hekkeztünk és fürödtünk! Köszönet a résztvevőnek!
részvétem Bird mester, sajnálatos hogy megint egy bestia tulajjal történt.
kár hogy hamar elmentél pedig jó volt a parton
Sajnos ez is benne van a pakliban. Ő kihúzta, mi itt maradtunk.

Sajálom.

Mi történt pontosan?
Szöllő,
még egyszer
megláttam a régi motoromat és ha órákig is de fellángolt a szerelem aztán ittunk rá....
s még napszúrást is kaptam
ha lesz még legközelebb szólj a többi zx12-es kollégának nem kell félni nyugodtan eljöhetnek
Az "Özvegycsináló"Bestia tette a dolgát sajnos!Erre nincs smile.
Sajna rossz hír
Dezső barátom hívott, hogy ma motorbalesetben elhunyt Tóni barátunk, a csupa szív osztrák versenyző, aki Kawasaki ZX12R motorral közlekedett mind a pályán, mind a közúton.
Önzetlen barát volt, aki mindig segített és a fülembe cseng a jóízű kacagása, amelyet már soha nem fogok hallani.
Nyugodj békében Tóni!
Pénteken Lime Party?

Ha kijutunk, az alsó parkoló környékén megtaláltok a célrará előtti kanyarnál.... nameg a haladó csoportban... vagy ahol épp még helyet kapok.
ZX-770R a neve és a tervek szerint nem lenne nehezebb 500 kilónál és egy V6-os biturbós 770 lovas blokk dohogna benne
Nyam-nyam
Vazzz el kell adnom mindent Féláron a kacsákat, libákat, terményt, traktort, trágyaszórót. Mert vennem kell valamit. Ezt ni:
Legalább nem lessz ellenfeled :)