Emlékezzél, hogy az első variációnál repülőrajt volt és akkor hagytunk mi ott Téged és kis csapatodat
A másik variációnál mi még a depóban fogyasztottuk a frissítőt, amikor Ti már a rajtvonalról startoltatok, és a két dolog nem ugyanaz!
Az időpontot Szöllő mester vezényli, de tényleg el kell dönteni, hogy 11-kor Siófok? Mert akkor én 10:55-kor indulok Bp-ről
Ja és előtte nézzétek majd meg, hogy hol vannak benzinkutak, nehogy tolni kelljen a mocikat, mert az vér ciki a balcsiparton Andryx!
Ki jön vasárnap kis balcsizásra?
1., Andryx
2., Szöllő
3., Bird
4., ......
Emlékezzél, visszafelé, úgy otthagytunk a benzinkútnál.
Nem értem mi ez a hosszú szervezés először a motorozás aztán minden más utána és meg van oldva.
Mikor és hol talizunk? Kikötőben 11-kor? Akkor ráérek Szentendréről legkorábban 10:45-kor indulni.
Egyébként a sztori hivatalos része azért nem így volt
A másik variációnál mi még a depóban fogyasztottuk a frissítőt, amikor Ti már a rajtvonalról startoltatok, és a két dolog nem ugyanaz!
Az időpontot Szöllő mester vezényli, de tényleg el kell dönteni, hogy 11-kor Siófok? Mert akkor én 10:55-kor indulok Bp-ről
Ja és előtte nézzétek majd meg, hogy hol vannak benzinkutak, nehogy tolni kelljen a mocikat, mert az vér ciki a balcsiparton Andryx!
Ki jön vasárnap kis balcsizásra?
1., Andryx
2., Szöllő
3., Bird
4., ......
Emlékezzél, visszafelé, úgy otthagytunk a benzinkútnál.
Nem értem mi ez a hosszú szervezés először a motorozás aztán minden más utána és meg van oldva.
Mikor és hol talizunk? Kikötőben 11-kor? Akkor ráérek Szentendréről legkorábban 10:45-kor indulni.
Jövő hét pénteken lime party? Én megyek
De hát csak digó egy masina
Holnap pizzázok vele és rábeszélem.
Vazzze aztán megint várjuk a busákat? Bocsi Andryx!
Na vlaki vmi? Ki mikor, mit szeretne? Én vasárnap érek csak rá
Mocid ott van? Megsasolnám, hogy mi csábított el