Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap jó ... elötte
Góré elhúzott már? Pizza?
Nekem aztán nem hiányzol
Különben is, a nők már megmondták: a méret a lényeg, a kis, fürge, játékos sza..ddal meg húzz a francba
Szia!

Van sportszüröm K&N raktáron 15500ft ha még aktuális.
Ennyire hiányzom .... a nad 12-es én nem csak egyenessen szeretek menni
Még nem tértünk magunkhoz a sokktól, hogy áruló lettél és elkurvultál
Csak benéztem ide, láttam naon lent van a topik ..... nem kell megköszönni
Te legalább láttad! A busások meg csak egy pillanatig, aztán eltüntünk előttük, mint a csillagrombolóval Csubakka!
Má1 megint kezded?
Megjöttünk nyaralásból, Keszthelyen voltunk egy csodálatos hétig, megjártuk Balatongyörököt, Szárszót, Siófokot, Zalaegerszeget, Hévizet motorral. Egerszegen még ki is próbáltunk egy 749-es Ducatit barátnőmnek, kegyetlen jó kis motor, az lesz majd az első Cuccokkal szerencsére nem kellett bajlódni, hozták kocsival utánunk Nagyon szép kis város Keszthely, érdemes nézelődni. Hazafele jövet Szekszárdon láttunk egy szürke Martin dobos 12est, piros felnicsíkkal, a fekete és szürke átmenet között szintén piros csíkkal, kegyetlen szép darab volt Motoros képek sajnos elmaradtak, csak egy kis ruhában pihenős adag lett
Mentem is a napiszar.com ra De 1ébként már láttam ezt a képet,a ZXR-001 -et meg multkór egész Brnóig
Sziasztok! A Brno-ban szurkolóknak jó szórakozást, a többieket meg megkérdezném, hogy használt-e már valaki itten ilyen gyertyát? Hogy működhet ez? Bemgbízható-e?
Na persze
neeem szeretünk mi
jó neked, hogy csak a fél. engem mindenki utál már
Hát akkor csak várjad őket
3 napos a találkozó
Ja, csak már utál fél Bp meg fél fót, me' valami hüje körbeküldte az utánfutós fotómat
van ott rendszám böven
Még hozzá se nyúltunk. Le kell vizsgáztatni, rendszámozni stb... majd télen. Most 12-es projekt van
és a 9?
Milyen rugók? Dragsportban ezt a kifejezést nem ismerjük Ezek a fóti benzinpusztítók milyen pletykásak
Lehet, h jövő héten lenézek de megint meló van ezerrel (és nem Ezellel )! Remélem, h addigra elkészül végre már a 7-esem, de szerintem jó lesz ha szeptemberben rátehetem a kis seggecskémet.