Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erről van szó tesó!
Ennyi Báttya én gurulok is mostanában
ott valami tényleg nem okés nekem -1el megy 3dikba 220 körül, vagyis bocs ment
Ez így van .Enyém tudod mikor megy 250et 3-ban?Mikor 1 Veyron vontat és behúzom a kuplungot.
Ki a tökömet érdekli, hogy hol, mikor, mi tilt le? Bazzze egy alapból 180 lovas gépről beszélünk. Mi a francnak kell ezeket figyelni meg matekozni? Cserélsz egy áttételt és már matekozhatsz megint. Motorozni kell és kész.
de 6.ban 330-at megy(vagy többet )
gésák nem érdekelnek, a magyar lányok a világ legjobb női
Akkor nem jó a géped ,vidd vissza Japánba+közben látogass el a gésákhoz is!
szép
nekem a 4. tilt 240-nél...
Akkó 250
245
srácok! olvastam valahol, hogy "a 3. 50-től 170-ig jó." Nektek mennyit megy 3.-ban? a 220 átlagos és a cikkben írtak hülyeséget, vagy az már elég jó?
thx
én most értem haza tetszett, király volt a sok szép zöld egyrakáson! ph-sokkal találkoztam, innen senkivel sajna
Na hányan mennek ma a Lime - ra ?
Köszönöm.
oké, a hévégén összerakjuk a blokkot és utána elpostázom mind2 öt amennyiben nem pesten vagy tatabányán jársz.
Nekem +este 6tól kiképzésem van,de addig sokat is motoroz6unk.
Hát persze.Én a spenóttal+a sóskával vagyok így úúúúútááááálom Gyertek az M6 -oson Dunaújvárosnál van 1benzinkút oda megyek ill ott várlak benneteket.
Ezért javasoltam másik halászcsárdát Munka az nekem sem hiányozna, de be kell mennem 4 órába......
Battától lefele jössz Pécs fele, meglátod
Ha nem kell dolgozni, akkor lehet csatlakoznék, már bizsereg egy hosszabb út a kezemben. De csak ha lehet halászlén kívül más finomat is kapni :-) hiába vagyok Tisza parti gyerek, nem kedvelem.
én csak a battait ismerem, de az nekem bejön
mentek dógzani éccakára, nehogy felrobbanjon az erőmű