Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv pizzériába 12-el amikor nem vagyok ott idöbe szolni .de hallom a magyar madár alatt nem mozognak a rugok
Erre mérget ne vegyél. Péntek este negyed 9-kor már szerintem mindenki eldöntötte a hétvégi programját és ritka az az ember aki otthon gubbaszt egy 12-essel, hogy mi a lóf..t csináljak szombaton
Meló van ezerrel, meg GP, meg valahol valami .....
Holnapi Tokaji motoros találkozóra remélem jön egy két 12-és tesó
Eddig úgy van,hogy leszek !
majd elfelejtem..
sikerült végre az ebayen találni 4:1-ben új yoshit hozzá ócsón..
2 hét múlva itt lesz

elküldöm smsben a számomat én is neked.
meglátjuk hogy smikor érünk haza
s anya elenged-eee
Hello,

nyaralás miatt nem jó, de a most vasárnap áll. Amennyiben aktuális, csörgess meg pls 303715636

Üdv,D
Bárdi! Szombaton késő délutáni órákban (17 ó környékén) leszek Szolnok közelében. Beugornék ha otthon leszel. Persze előtte csörgök
arra már tudnék menni
belefér még egy zx14es emberke is?
Domi12 ?Jöszöl?a most vasárnapot nem tudom bizton ígérni, de jövő szombat bizton ok
Teve! Még idén bitang lesz a 12-es, de pszt
Jövőre meg talán a másikra befigyel egy turbo, de az is lehet, hogy az már egy 14-esen lesz
nézd meg a filmet érdemes,
azt nem láttam, de el tudok képzelni egy széles, hosszú, lapos madmax-es kétkerekű rakétát :)
mint a "VAS" c filmbe, odabaszós volt, ha másnem bird egyszer ugyis csinál egy hasonlót, aztán mehet a faszba mindenki
tetszik! de izgalmas lehet egy sugárhajtóműves motor!
szavaidból kivéve, kevesled a bestia erejét
remélem, azt még megélem!
ez mind miattad van, hogy ne kelljen még csak gondolkoznod sem a fogyókúrán
Én felkészültem a nagy ZZR-re! Megmondom őszintén, hogy értem én ezt a fajta gyártói gondolkodást, de nem hinném hogy lenne bármilyen létjogosultsága az utcára. Elég ez a paci. Évről évre többet és többet akarnak a gyártók, vásárlók. És mi lesz 2015-re? Sugárhajtómű?
Sosem értettem minek 200 lóerö fölé menni, 1 nem vagyunk felkészülve rá (tisztelet a kivételnek) 2. nem tudjuk kihasználni utcán, 3 nagy bálnát meg viheted pályára a 180 lóerüs 10esek ugy körbemotoroznak mint a fene, felesleges teljesen, bár a kawasakinak megint valami nagyot kell felmutatni külömben végleg bezárhatja a kapukat, már csak arra leszek kiváncsi 5 vagy 6 milla lessz e az uj nagyzizi
http://www.tesztmotor.hu/magazin/magazin/kompresszoros-zzr-a-kawasakito
l.html
Csatlakoznék! persze ha nem gond
Az biztos valami újgazdag, áruló lehetett
nem kell ahhoz nagy sebesség hogy becsapkodjon a kormány, elég ha egy busz nyomvájujába belemész és máris kiveszi a kezedből, egykerürül leérkezve is be szokott csapkodni