Szerintem vagy Szöllő vagy Lazacsavar nem fog jönni. Ráteszem az egyik 12-esemet
Én melóból megyek így ne várjatok Budaörsön, mert nem tudom mikor szabadulok!
látom eddig csak busásokkal mentél és mindig várnod kellett
ez kawasaki
az enyém most gyári(még várom a cuccom amcsiból, illetve nem raktuk fel)így csak 10 km előnyt adok
valahogy csak odatalálunk
Én melóból megyek és sajna csak kb 3-ig érek rá, de hol van Sijófokon (Andryx ) a hajóállomás?
Mazsola alapanyag! Egy telszámot nyomjál már légyszi nekem a kawasakizx7rkukacfreemaélre, hogy ha odaérek tudjam, h merre vagytok! Köszke
Ok, ott leszek! Csak slick gumikkal járok. Nem tudom, hogy állnak a gumák. Van benne egy Brno egy Erdély (ha jól emlékszem )remélem, hogy (Bird!)Silyófokot még kibirja.
a k8józsi is füredről jön....gyere te is
vagy nem bírja ki a hosszú utat?
Én melóból megyek így ne várjatok Budaörsön, mert nem tudom mikor szabadulok!
engedelmetekkel meghívtam egy barátomat, konkrétan akire rá tudtam sózni a volt rozsdaboglyámat (k8Józsi)
1.Andryx
2.Szöllő
3.Bird
4.Lazacsavar
5.Kawabbusa
6.K8józsi
Esetleg Guro vagy valaki még? Szöllő mester vezényel..
Autópályafelügyelet budaörs 10.30-kor indulunk Bird, Andryx és én. a többiek siófok hajóállomás 11 óra..
ez kawasaki
az enyém most gyári(még várom a cuccom amcsiból, illetve nem raktuk fel)így csak 10 km előnyt adok
valahogy csak odatalálunk
ne aggódj Andryx beépített gps-em van
Mazsola alapanyag! Egy telszámot nyomjál már légyszi nekem a kawasakizx7rkukacfreemaélre, hogy ha odaérek tudjam, h merre vagytok! Köszke
vasárnap minden kúton bevárom Andryxot. legalább lesz időm kiolvasni egy-egy újságot