Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként tegnap letúrt fél hat felé, kifelé az M5-ön egy Aprilia (kocsival voltam), ismerős pilótával a nyergében...
Nem ZX12, de azért ment rendesen.
Ne etess !
Amúgy: biztos szégyen, de nem tudom, csak szeretem a motorokat, nem értek hozzá - Mire jó a kormány stablilizátor? Hogy nagy sebességnél ne szitáljon az eleje? Nekem még sosem volt
Mondjuk gondolom, a bestia gyári állapotban sem szitál annyira, mint egy 250-es ETZ 170-el lefelé a budakeszi úton!?
Action13 ill Teve kollégéknak van jó féle.lehet hogy tudsz velük 1ezkedni nekik most másra kell a guba,és hát ha +szánják ex-Marcipán Bestiáját!

ne is mond! zabál, mint az állat!
Nem tudom, hogy mennyit, mert ha kell, anyámat is eladom, csak hogy tankolhassak bele és még nem méricskéltem, de szinte minden kúton meg kell állnom.

Tudnál mutatni olyat a stabilizátorból, amit érdemes rátenni?
köszi!
nEKEM IS VOLT ÚSZÓ ÁGYAZÁSÚ FÉKTÁRCSA A CBR-919en az úgy lötyögött majd be szartam a hogy állva vizsgálgattam ,pedig semmi baj nem volt vele .De erről bővebben Marci tudna nyilatkozni,én inkább korm-stabilizátort vennék( de leginkább benzint).Amúgy jók azok a fotók!

Más: Nem bírtam ki, hogy ne vegyek egy GoPro-t a motorra. Most minden róla szól De most látom, hogy ha vennék mégegyet + egy 3D házat hozzájuk, akkor lehetne 3D-s videón rögzíteni, ahogy bénázok
Sajna nincs 3D-s TV-m, nem tudom megnézni a youtubon a referencia videókat arról, hogy mennyire jön ki tényleg a 3D hatás. Akinek van 3D-s TV-je, vagy monitora, megnézné pls. hogy mennyire ütősek?
Ha tényleg jó, lehet, hogy megéri megörökíteni 3D-ben a gurulást, amíg még élek!?
hát igen... azóta csináltam képeket, de egyik sem jobb, mint amiket már feltett marcipán. Azok kurva jól sikerültek.
Ezek az én képeim:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.241396385891262.6
6386.100000627074418&type=1

vagy ugyan azok+még pár itt:
http://itsecurityshop.com/zxr/...
81mega!
Ezt hívják úszóágyazású tárcsának, azé lötyög.
Azt azért nem hiszem el, hogy egy normális képet nem tudtál még feltenni
ja, bocsánat! még egy Brembo fékszettre tuti nem sajnálnám a pénzt, ha találnék olyat, ami rávaló!
Keresgéltem, de nem találtam
semmi :) illetve nem tudom, hogy normális dolog-e, hogy ahogy írtam, lötyög a tárcsa kölső fele...
Csak azért nézegettem a hullámos tárcsát, mert marcipán már mindent rátett a mocira, amit lehetett, amitől még szebb lehet, csak talán a hullámos tárcsa még az, amitől nekem jobban tetszene
+kérdezhetem hogy mi a baja a tieden?
Köszi!
Lehet benevezek rá. Jól néz ki a Te motorodon is!
persze érdekel
most éppen nyaralunk és vasárnap érünk pestre..és meglátjuk milyen idő lesz
ilyen és jó
Nekem ugyan ez a tipus van fent,és maximálisan tökéletes!
hát Popovics elvtárs , a hangulatjelentés szerint jól van csak pihenget.Legközelebb akkor lesz béindítva ha a benzina a mocskos kápitálisták miatt eléri a 62 rubelt
bocs! még azt meg tudnátok mondani, hogy az egészséges dolog-e, hogy a mostani tárcsámon lötyög az a rész, ami az előző linken a tárcsán ezüst színű!? A fekete részhez valami patentokkal van rögzítve, de lötyög
sziasztok!
van valami ellenjavallat egy ilyen tárcsa ellen? http://racing-bazar.hu/motorke...
Vagy esetleg tudtok ilyen hullámosat még szebbet?
köszi!
Vasárnap délután terveztem egy lájtos kanyargást (kb. 16:00 indulással). Amennyiben érdekel, szerveződjünk össze.
Domi,
nos még idén ejtsük meg a túránkat
Ok...
Csütörtök? Majd csörögj rám légyszi, mert nincs meg a számod. Tönkrement a teló