Győr az nem rövidítés ugye?
az a város?..
a kurva vám 1 hete ül a rendszeremen és nem adja ki, sőt már nem is lehet bemenni érte hanem a postás kihozza és akkor kell vámot fizetni...ok ez így jó is lenne csakhogy az plusz 2 hét
s az Orczyról kiköltöztek a reptérre az ismerősöm meg bent maradt így lehet hogy teljes áfát kell fizetnem
visszatérve ha lesz útitársam akkor mennék..jön valaki pest felől?
azért magyarázd el a gyengék kedvéért pls mi az az Écs.
közgazdászként az értékcsökkenés jutna eszembe
laikusként Északi csirke vagy Éjjeli csapatás vagy Én csák(norris)stb stb
Látod mi ezért is szeretjük ezeket a nagy Bestiákat .A te géped 6évvel ifjabb,köbö 40kg-val könnyebb ,a hogy elnézem Gézánk is jobban oda van a repetáért(Bocsi hú hogy ezé mit kapok )és még is ez a túra sport motor , +tudja ijeszteni az ezredeseket.Pedig párhónap múlva 10éves tipusról beszélünk.
köszi az Ago valóban ért a padozáshoz, de maradok a Prop-tech-nél, ők szerintem jobbak és olcsóbbak is.igaz suzukiban jók főleg, de majd gyújtom alattuk a tüzet..
úgy érzem lassan magamat mint watson doktor sherlock holmes mellett
gőzöm sincs miről beszélsz
de az Écs valahogy kimaradt
mikor,hol van randi?
Győr az nem rövidítés ugye?
az a város?..
a kurva vám 1 hete ül a rendszeremen és nem adja ki, sőt már nem is lehet bemenni érte hanem a postás kihozza és akkor kell vámot fizetni...ok ez így jó is lenne csakhogy az plusz 2 hét
s az Orczyról kiköltöztek a reptérre az ismerősöm meg bent maradt így lehet hogy teljes áfát kell fizetnem
visszatérve ha lesz útitársam akkor mennék..jön valaki pest felől?
azért magyarázd el a gyengék kedvéért pls mi az az Écs.
közgazdászként az értékcsökkenés jutna eszembe
laikusként Északi csirke vagy Éjjeli csapatás vagy Én csák(norris)stb stb
szólnál ha legközelebb lesz fertőszentmiklóson gyorsulási
üdv
De tudod, hogy Kawagéza nem is húzta csutkáig
az 5. meg 300 felett, de nem tudtam továbbmenni vele mert sok volt a nézelődő turista