Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy találka Dunaúj M6 OMV Pécsre menő oldala Aztán együtt mehetnénk Paksi helyett ajánlanám a dunakömlődi halászcsárdát nagyságrendekkel jobb és majdnem ugyanott van
ok!
Mondjuk Szept 03 Paks Duna parti Halász csárda 11-12 óra között.
szívesen! köszi!
Nem toleráljuk, hanem szívesen vesszük Ha van kedved gyere
ez olyan régi fórumos haver találkozó lesz, vagy újoncok jelenléte is tolerálható? :)
úgy lesz
addig gyakorolj
Hali mindenki
Szöllőcimbivel beszéltük, hogy össze kéne röffenni jövő szombat délután egy halászlevezésre+tekerni egyet a környéken. Mi ketten bizti megyünk Valaki még
Most az ismeretlen okból (előző tulajnál) javított vezetékköteg, a váznyak melletti rossz elvezetése miatt hozzáért a hűtő sarkához és megolvadt a szigetelés. Zárlat,majd kis füst, majd leoldott a biztosíték. Mivel láttam a füstöt, így egyszerűbb volt a hiba helyének keresése. A légszűrőnél megtaláltam a fejlámpák biztosítékát, amit a vezetékek javítása, szigetelése után kicseréltem.
Semmi eredmény, lámpák nem világítanak. Mire rájöttem, hogy a tank alatt az aksitartóban is van a fejlámpáknak biztosítéka, eltelt kis idő... Nos ilyeneket is meg lehetne spórolni, egy leírással. És a két biztosíték ráadásul különböző méret (15-ös és 30-as).
Bármelyik, amelyik tud segíteni. Lemásolom beszkennelem, vagy barátokkal kódexbe íratom. Nem akarom Bárdiék munkáját elvenni, csak van néhány dolog, amivel szeretnék tisztában lenni és néhány alkatrész méretezésével is jó lenne tisztában lenni.
service maualom is van de az elég vaskos és angol nyelvü viszont minden benne van ami a motorral kapcsolatos FŐVEZSTÉS TERHE MELLET kölcsönadom ha összeraktam a mocit-
Akkor ha majd ráérsz szólj!
a gyári kis könyvre gondolsz vagy a service manualra? a gyári kiskönyvem megvan és asszem magyar.
Tisztelt 12-esen élvezkedősök!

Tudtok-e elérhető magyar nyelvű műszaki, kezelési leírást a 12-eshez? Sajnos olyat vettem, amin van egy kis kókány és egy leírás segítene kibogozni a gordiuszi csomókat.
Tapasztaltam a ZX motorozási kedvet
de amint látom 2 nap mulva lessz, ugyhogy nem tudok menni, hacsaknem összefutok addig "ÓZ" a nagy varászlóval,
üdv az uraknak, ha minden jól megy és péntekig megjön a hengerfejtömitésem, valszeg szombaton már járni fog a vas, akkor ott a helyem a Lime party-n, reménykedjünk a csodában.
szia, lehet az enyémröl ugrik a gyári, mert most intézem a komplett idomgarniturát, és ugy tünik nem ez a szin lessz igy a sárvédőm is csere, ha érdekes hivj megegyezünk rá . üdv gábor
nekem még korai, szeptember 14 után érek csak rá motorozni, legalábbis több időre
kiváncsi lennék a zx10-re, tavaly hajszál híján vettem egy új feketét..
részvétem!
akkor a Lime-on az Ő tiszteletére tartunk egy kis hangorkánt...
Tóni temetése most pénteken (aug 26) lesz Erlachban (Ausztria). Sajna csak 51 év adatott meg neki a földön. Vasárnap egy balos kanyarban kicsúszott és a szalagkorlát alsó része engedett, a felső viszont erősebb volt és nem. Így esélye sem volt szegénynek. Abban a kanyarban azon a szalagkorlátos részen a rendőrök szerint idén már 3 motoros vesztette életét.
Részemröl ok!
Szeptember 5-6.-án a pannonia ringen is lehet motorozni!
látom erre most nem tudlak rábeszélni
ÁÁÁ az a fél óra oda+fél óra vissza inkább mék lehet Marcipánnal
ahogy érzed nagy tesó, de ennél olcsóbban menni a Hringen nehéz lesz , az oda-vissza út meg jó lenne túrának