Ne is kérdezed. Szétb..sz az ideg! Ez a fényező is elb..ta a dolgokat. Tegnap már kínomban elhoztam, de a próbaút során volt 1-2 dolog ami nem tetszett így viszem vissza. Szóval mostanában 12-essel bombázok, meg a zizivel élvezkedek. De bakker ahogy bementem egy kanyarba v egy körforgalomba a 7-es úgy hasított íz íven, mint az állat Viszont baromi pici az nekem testalkatilag
Csupán csak azé attam el a motoromat me untam várni a fajtátokat.
És csak ezé nem vettem még tizenkettest mee, a haverom megin nem akarja eladni.
Habár azza is várnom kéne, főleg azokra akik csak a szobába motoroznak, ( vagy a lükepékségbe)
Lehet, hogy népbutítás, de a Zizim forgalmijában 147Kw teljesítmény szerepel. Mondjuk amcsi import, limiter nélküli vas. Ültem már K8 Busán, ami szintén meggyőző teljesítményt nyújt, de a kanyarstabilitás, a fékrendszer, a futómű, illetve nem utolsó sorban a külcsín szerintem a Zizi oldalára karcolja a pontot. Nem sértésként írom, de akinek csak a gyorsulás és a végsebesség hajhászása a fontos, az vegyen Busát, aki meg ettől egy kicsit többre vágyik, az Zizit...
Én azt mondom, hogy az 1,4-es zizinek semmi esélye az új busával szemben. Csak simán elég nézni a számokat. Busa száraz tömege 220 kg, zzr-é kb 240 kg. Ez már eleve egy 400 méteres gyorsuláson kiad kb 2 tizednyi hátrányt, ami mondjuk 2 motorhossz. Utána ott van még a lóerő. Pár busát már láttam padon és nyomták a 200 pacit simán, mindenféle motyó nélkül. Amit én használtam az 190 körülit tudott teljesíteni. Itt alapból megint van 1 tizednyi hátrány, ami még egy motorhossz. Az emberi tényezőkről, motorkarakterisztikáról, stb.. meg ne is beszéljünk.
Egy szó, mint száz egy snaucert én se küldenék be a dán dogok közé dugni
Csőváz betonmen!
Aztán váltottál márkát? Hallotad? Újra bevezetik
Egy a lényeg, vigyázz Magadra és térj majd haza sok zsével! De figyi, egy jótanács! Ha márkával fizetnek, ki nagy az esélye, hogy átb@sztak
Fej nélküli plüsállatka? Hmm?
Most akkó lesz eladó márka, vagy nem?
És csak ezé nem vettem még tizenkettest mee, a haverom megin nem akarja eladni.
Habár azza is várnom kéne, főleg azokra akik csak a szobába motoroznak, ( vagy a lükepékségbe)
semmi hír nincs róla, oszt így hogy szervezzem a találkozót
Minden dojcse márkájé adok 5 forintot.
A bazzazról és PC-ről meg kérdezd AGO-t a PC topicban. Ő ebben a nagy guru.
Egy szó, mint száz egy snaucert én se küldenék be a dán dogok közé dugni
Aztán váltottál márkát? Hallotad? Újra bevezetik
Egy a lényeg, vigyázz Magadra és térj majd haza sok zsével! De figyi, egy jótanács! Ha márkával fizetnek, ki nagy az esélye, hogy átb@sztak
vagy elcserélem egy busára