Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor húzzál le 1 gyertyapipát! Bird:egy jó kis Zx-6 még hiányzik abból a gyűjteményből2005-től év járat ,és akkor tényleg lehetne "Zőldcsodák" palotájának hívni a garázsodat!
szépek, nagyon és szerintem teljesitményre bőven elég
Na itten vagyok
Két nap és 2500 km megtétele után egy újabb csemege landolt a gyűjteményemben.
Ennyi:
Csumpa mindenki
Dunlop-ról
vélemények? Diablo Rosso van fent, szeretem nagyon, de megette a gép, használtat nem találok belőle, idén újat már nem akarok, főleg, hogy kifutott gumi, újból sincs túlzottan jó ajánlat a raktárakon..........Rosso 2 még kicsit drága, így ezzel szimpatizálnék inkább jövőre. Valamilyen használt lesz hátulra, azzal+elsővel kibírja még idén. Sajnos ebben a szezonban nem nagyon gyűlnek a km-k De 2 hét múlva 1 hét nyaralás mocival
Ez igy korrekt. Én si egyeztettem Lacival, jövö héten viszem hozzá a vasat,
Mézga ! Köszi a bizalmad ! Időközben annyi a fejlemény,mivel nem közelednek az álláspontok,kedden pontot teszünk az ügy végére! Szétszedjük a motort,Csoki hoz magával egy szerelőt,én is hívok egy nagy tapasztalattal rendelkező másik szerelőt. Józsi szét szedi,a két másik szerelő megvizsgálja,ha valóban szerelési hiba volt,akkor természetesen mindent én állok! Csoki is elfogadta ezt a megoldást,úgyhogy vagy így vagy úgy,de elrendeződnek a dolgok!
boldog névnapot kisöcsi
Megjegyzés: Én továbbra is oda hordom a motorokat és továbbra is ajánlom őket!
Jó éjt Csoki!

Nem tudom mi történt, mert amikor utoljára beszéltünk, akkor nem panaszkodtál senkire sem.

Én két saját motort hoztam-vittem többször is a Syde-hoz és soha semmilyen probléma nem volt. Elég sok ismerőst küldtem már oda, ők sem jeleztek semmilyen problémát sem a szereléssel, sem az ott vásárolt alkatrészekkel.

A szerelőt Józsit, eddig mindenki dicsérte, még az előző munkahelyein is.

A tulajról annyit, hogy még nem hallottam szervízről, ahol jó ismerősnek, barátnak több alkalommal is haladékot adnak a fizetésre.

Használt alkatrészt már én is vásároltam aranyáron, számla, garancia, stb nélkül és az bizony használat közben derült ki, hogy jó-e vagy sem.
Hú tényleg én is ,Eksönke boldog (mata)névnapot kívánok neked!
Actionnak had kivánjak már boldog név napot
nincsmit fönök, , majd meglátom most kocsiprojekt van a soron, mert csak az maradt
Te Pupu:Én nem vok Óverdose hogy futkorásszak+időm sincs rá .Ha kell szivesen át tolom a tel számát és+beszélitek ,de az a péz amit írtál sztem olyan kevés,h TBányáig ehallatszik szerelőm röhögése .Tanuldmár+ a komoly dolgoknak ára van a komolytalanoknak+mégtöbb !nekem 50volt(vagy 80?már nem emléxem) )csak a blokk csere 1-2aprósággal de azóta sincs vele bajom.Marcipánosdolog viszont,köszi!
ez szerinted gyári? nekem 2 acél tömités volt alatta
Tényleg nem tudom. Athena gyártmányú van nekem 18,100 Ft-ért,a gyári szerintem minimum a 2xese,de lehet hogy nem,meg kell kérdezni egy Kawa szervizt!
nagyjából mibe fájhat ez nekem, te jobban képbe vagy, utángyárit nem merek betenni, azért ez egy patent motor, pályázós szar gépbe (zxr750) abba simán beleraktam a 4ezer forintos gyártott tömitést, hát ebbe nem szivesen, föleg mert vastagabb, és valszeg süritéskülömbség lenne az eredménye
A gyári az csakis márka szervízből,pl Cserni Zs szerintem tud segíteni !
de ha már igy szóba elegyedtünk, segithetnél nekem gyári 12es hengerfejtömitést beszerezni elfogadható áron, köszi elöre is csak gyári érdekel, amennyiben a csavarokat is cserélnem kell (valószinü) arra is kérnék egy árat.
hidd el nem is vártam el, meg szerintem senki sem, ismerünk, tudjuk hogy jól dolgoztok, néha elöfordulnak hibák, erre irtam amit irtam. üdv.
Teve ! Inkább nem "magyarázkodok" !
üdv Basi, csak 1 rövid hozzászólás, mondanivalómat már akkor megfogalmaztam mielött elolvastam amit irtál, de látom te is leirtad, szal igen a szerelő is ember és hibázhat, nem akarok beleszolni a dolgotokba, de ilyenkor a korrekt az lenne ha saját szakállatokra javitanátok a hibát, a váltóprobléma, hát nem tudom, valoban ha szarul lett volna összerakva a sarkon szét kellet volna hullnia, viszont valjuk be 1600 km-eren ez a gép nem esik szét akármekkorát kap , épp most elemeztem ki a blokkomat (most láttam elösször belülröl) szoval 40 ezer után alig koptak a fogaskerekek a váltóban, pedig tőlem akpott a gép rendesen, kerekezés stb, valszeg anyaghiba, éshát az ne a tulaj hibája legyen, szerintem ez csak magánvélemény itt töb 10 ezres munkadijakról beszélünk, szerintem találjatok valami köztes megoldást, hogy a hirneved ne romoljon, hanem igenis Castó is olyan véleménnyel legyen rólatok, mint a legtöbben itt a forumon. Tényleg nincs jogom beleszólni, de akkor talán az a felelös akitől az alkatrészeket vetted. szép napot , és bocs hogy beleszóltam
szia szölő mester futhatál nekem 1 kört ezügyben mennyi pénzért csinálná meg blokk össze szelepek szinkron blokk be kipuff fel ozt annyi,( meg egy alapos átnézés, ha abban az árban tud müködni amit irtam akkor szolj és rakom a kocsiba a vasat.
Bárdi ! Amiket írtál az tiszta röhej! Csak ha nem szólunk akkor minden ugyan úgy marad a motorokon ! (aki magyarázkodik az bűnös)
Nen adom!