Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azal inditottam hogy megragadt , termésetesen féluton kecskemétröl hazafelé na akkor majdnem ráköltöttem a motor értékének a felét utánfutóbérlés kecsorol eljöttek felvittek pestre már akkor se volt olcsó a benya uj prox cuccokat bele, utána a power kezdett el szarakodni, áhhh egy rakás szar az a motor sosem vennék többé
Volt mitom, gyülöltem a legtöbb gondom azzal volt
Ez nem alkuképes, hanem viccképes
az lehet, mert tavaly 15 kört bírt ki kakucson
viszont idén el kell jussak még vele, hogy ismét kinyírhassam
az üzlethez meg két ember kell, én csak megemlítettem a jelenlegi alkuképes tárgyaimat
Brno-ig viszont besülne a Mito dugó-ja
Pláne olyan lightos tempóban ahogy poroszkáltunk
Pedig a Kecsó vagy kakucs ringen a Mító győzne
nah igen
:)
Elég sértő vazzze egy Mito-t felajánlani egy 12-esre
hát a csere az tuti nem bolt nekem
tényleg nagyszerű a 12-es, de a legszebb kawa a 7-es, és attól semmi pénzért nem válnék meg, no meg nem utolsó sorban nem is egy csajbarát vasparipa
de van egy MITO-m is, ha az jó üzletalap
neked most mid van? megmondom miért a barátnőmnek valami haccáz körüli vasat keresek, mert az ezredes szerintem, és hála istennek már szerinte is nagy, és lehet hogy valami cserebere ügylettel lecserélném a nagyot egy kissebbre, majd kitalálom, igazából ö dönt, és mivel csaj tudod nem jó a kereklámpa nem jól néz ki a segge nem jó ez nem jó az, szaros sv-ket nézegeti, de hiába magyarázom neki hogy ha motor akkor KAWASAKI
erre szoktam én mondani. ebben van anyag, ez nem vetemedik
természetesen leinformálom majd a kiszemelt db-ot, és bár ő még nem tud róla, de Bird-öt is viszem majd magammal ha arra kerül a sor
Jól teszed, viszont mindenképp érdeklödj a kollégáktól hogy ismerjék a vasat, mert könnyen bele lehet nyulni szarba is, mondjuk hála az égnek erös massziv darab, az enyémen is alig lett kár pedig repült a vas, egy gixer biztosan rommá tört volna ekkora borulásnál, ez meguszta egy igazi tank,
kösz az infót, tavaszig nézelődök és ha meg van a lé belecsapok a lecsóba
200 ért már kapsz törésmentes bontott gyárit full, mindennel, nekem is a téli projektem egyike ez lessz, mert visszaépül minden, aztán meglátjuk, egyébként halkan jegyzem meg amikor még megvolt az idomzatom karcmentesen 180 ért árultam lámpával , és a kutya nem hivott rá, pedig akkor még totál karcmentes volt, ugyhogy az sulyos ahhogy krisz is irta gyönyörü fényezett utángyárit kapsz már 70 90 ezerért, és igaz vékonyabb picit mint a gyári de tökéletesen finkcionál. tavaszra lessz egy olcsó 12esem ugytünik, (nem az enyém) még, de lehet hogy az enyémet passzolom tovább ter,észetesen csakis makulátlan állapotban. még kiderül, GURO a másik az 2002-es az enyém 06-os. üdv
2 kiló szerintem sok az idomért. Ebay szerintem is jobb, olcsóbb.

Laza! Hát nem tom , mert emberem nagyon eltűnt, állítólag külföldön dolgozik vagy mifene. De megpróbálok utánakutakodni

Szét kell néznem a világpiacon. Köszi.
royal03 én 12 es idomzatot 60e ért láttam ebayen igaz még fényezni kell mert csak alapozva van ( de a töröttet is) és ha szerencséd van 40 ért bele lehet nyúlni egy hibátlan lámpába is
Én is sokallom. Mrad naked míg be nem esik valami jó ajánlat.
Csak fel ne gyújtsd a gyárat!
egy a betű minusz
Ha lesz balcsis akció, lehet asszonkámmal mi a is csatlakoznánk
U.itt: Üdv. mindenkinek Mentem éccakás műszakba.......
Apropó na
Apopó Bird,az a mágneses cucc bejön.Tudsz esetleg nekem olyat intézni?
Sztem nem (törötten) ?
Szeva Jimmyke novemberben mehetünk,már nem kell benzinre költeni,hát ha innét is eljönnek 1páran na hess vissza a bölcsibe ez itt már az akadémia (köszi Bird )