Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a tény,h ugyan annyi elektronika van mind2őbe.az,h a legjobb volt az is erős túlzás,mert azok voltak a legbetegebbek,kuplung,váltó,stb.
lóerőbe,nyomatékba is ugyanaz,csak nehezebb a főtengelye,meg az egész motor.
sosem értettem,h miért isteníted a sajátoddal szemben.ha annyival jobb akkor miért nem vettél olyat?én nem ismerem el,h mi a jobb,mert sosem ültem 2000res évjáratún.Azt tudom,h nekem a sajátom a legjobb.
én meg igy utolag bánom hogy nem abbol a szériábol választottam, a futómüvem ugyan jobb mint azon a gépen, de ez utolag is orvosolható lett volna, mostmár mind1, viszont ha játszós gépet veszek az bitosan egy régi 12es lessz
Mindig vágytam egy első szériás ZX-12R-re. Ha sok pénzem lenne...
és marci gépét én is csak ajánlani rudom hiába 10éves nem számit makulátlan.
ez tény nincs teleszarva elektronikákkal mint pl az enyém az elsöszériás 12esek voltak a legjobbak, én kiprobáltam az enyém után egy 2001es-t éshát brutálisabban indul el, kisöcsi is ott volt ezt ő is elismeri.
megkeresem! köszi!
Szeva Pupu :hát nekem van 1 gyári rendszerem,de az is kapott 1kis nyomást amit szerintem könnyű kijavítani mert kis horpadás csak ,hét végén dobok róla fel képet ha ok +egyezünk. 1ébként+a Bestián nem ülni kell ha nem feküdni .Beteg:ha valaki ilyen motort akar venni én bizt a Marcipán gépe mellé tenném le a voksom.lehet h 2000es v 2001 es de ennél jobb állapotú gépet nem találni kicsiny hazánkban. Na és ez az első tipusok 1ike még a leg vadálatabb gépek voltak sokak szerint mossák az újabbakat 950ért? 1Bombázóóóóóó!
megnéztem a fényképeid. hát bizony odabaszós!
a kormányom magasitoval megvan meg a hosszabb bowdenek is fékcsövekkel, végül is feleslegessé váltak
értem
és tényleg nagyon nem menő itt ilyeneket kérdezni, hogy van-e fighter korszakból eladó cuccod vagy tudsz-e tippet adni, hol vegyek?
nem hinném, mert én 178 vagyok, és nem volt messze a kormány söt tudok nálam kissebb 12es tulajrol is neki se volt messze, nekem kényelmetlen, mert abban a pozicioban fájnak az elözö sérüléseim, egy kényelmes endurón pl nem fáj semmi ezen se fájt amikor figter volt,
ja, persze ennél nagyobb bajom sose legyen
nincs valami eladó cuccod belőle? :)
nekem is az a "bajom" hogy bár majdnem 190 magas vagyok, kicsit már egészségtelenűl messzinek érzem a kormányt. Vagy ez nem magasság függő?
most alakitom vissza gyárinak, figter volt, de sok negativ kritikát kaptam, a legtöbbet (oszitól), a figterre alakitás lányege nekem a kényelem volt, mivel abban a pucsitós pozicióban sajna mindenem fáj 100 km-ert nem tudtam elmenni megállás pihenés nélkül, magasitott kormánnyal kimentem a világból, a visszaalakitás mostani projekt, mert amikor "szép" volt akkor vigyáztam rá nem álatkodtam vele ugy mint figterként. röviden ennyi
:)
tényleg, amúgy nem tudtok véletlen eladó jó állapotú 12-est 1 milla körül?
miko-hova miko hogy unatkozik
Te most átalakítod fighterre vagy vissza?
Vigyáztál rááá? Na ne vicceljél.
Amikor megvetted, és mentem is vele, akkor mondtam, h vigyázz rá nagyon, mert nagyon szép. Te meg letépkedted róla a matricákat, meg egyéb dolgok. Ezt nem nevezném vigyázásnak.
Majd akkor abbahagyom, ha látom, h javulsz. Ami kezd alakulni, avval, h visszaalakítod. Ajánlom is hogy olyan szép legyen mint Marcié legalább!
szölö papa szia, neked semmi nem maradt meg a 12esböl, most már csak a leömlőt cserélném ki, sugó mondott egy árat (nem vészes) de zsebbenyulós, az enyémet megcsináltatni, hát nem tudom az fogta fel a legnagyobb ütést, minden más meguszta karcolásokkal.
Ez így van=ennyi
Fajin fogat!
Thanks!
Neked+1kis benzin tartalékba az M1-en Szöllő vok akit jobbról előzgettél
Legkevesebb!
jól beszélsz, minden megvan csak a lap hiányzik. :)