az a tény,h ugyan annyi elektronika van mind2őbe.az,h a legjobb volt az is erős túlzás,mert azok voltak a legbetegebbek,kuplung,váltó,stb.
lóerőbe,nyomatékba is ugyanaz,csak nehezebb a főtengelye,meg az egész motor.
sosem értettem,h miért isteníted a sajátoddal szemben.ha annyival jobb akkor miért nem vettél olyat?én nem ismerem el,h mi a jobb,mert sosem ültem 2000res évjáratún.Azt tudom,h nekem a sajátom a legjobb.
én meg igy utolag bánom hogy nem abbol a szériábol választottam, a futómüvem ugyan jobb mint azon a gépen, de ez utolag is orvosolható lett volna, mostmár mind1, viszont ha játszós gépet veszek az bitosan egy régi 12es lessz
ez tény nincs teleszarva elektronikákkal mint pl az enyém az elsöszériás 12esek voltak a legjobbak, én kiprobáltam az enyém után egy 2001es-t éshát brutálisabban indul el, kisöcsi is ott volt ezt ő is elismeri.
Szeva Pupu :hát nekem van 1 gyári rendszerem,de az is kapott 1kis nyomást amit szerintem könnyű kijavítani mert kis horpadás csak ,hét végén dobok róla fel képet ha ok +egyezünk. 1ébként+a Bestián nem ülni kell ha nem feküdni .Beteg:ha valaki ilyen motort akar venni én bizt a Marcipán gépe mellé tenném le a voksom.lehet h 2000es v 2001 es de ennél jobb állapotú gépet nem találni kicsiny hazánkban. Na és ez az első tipusok 1ike még a leg vadálatabb gépek voltak sokak szerint mossák az újabbakat 950ért? 1Bombázóóóóóó!
nem hinném, mert én 178 vagyok, és nem volt messze a kormány söt tudok nálam kissebb 12es tulajrol is neki se volt messze, nekem kényelmetlen, mert abban a pozicioban fájnak az elözö sérüléseim, egy kényelmes endurón pl nem fáj semmi ezen se fájt amikor figter volt,
nincs valami eladó cuccod belőle? :)
nekem is az a "bajom" hogy bár majdnem 190 magas vagyok, kicsit már egészségtelenűl messzinek érzem a kormányt. Vagy ez nem magasság függő?
most alakitom vissza gyárinak, figter volt, de sok negativ kritikát kaptam, a legtöbbet (oszitól), a figterre alakitás lányege nekem a kényelem volt, mivel abban a pucsitós pozicióban sajna mindenem fáj 100 km-ert nem tudtam elmenni megállás pihenés nélkül, magasitott kormánnyal kimentem a világból, a visszaalakitás mostani projekt, mert amikor "szép" volt akkor vigyáztam rá nem álatkodtam vele ugy mint figterként. röviden ennyi
Vigyáztál rááá? Na ne vicceljél.
Amikor megvetted, és mentem is vele, akkor mondtam, h vigyázz rá nagyon, mert nagyon szép. Te meg letépkedted róla a matricákat, meg egyéb dolgok. Ezt nem nevezném vigyázásnak.
Majd akkor abbahagyom, ha látom, h javulsz. Ami kezd alakulni, avval, h visszaalakítod. Ajánlom is hogy olyan szép legyen mint Marcié legalább!
szölö papa szia, neked semmi nem maradt meg a 12esböl, most már csak a leömlőt cserélném ki, sugó mondott egy árat (nem vészes) de zsebbenyulós, az enyémet megcsináltatni, hát nem tudom az fogta fel a legnagyobb ütést, minden más meguszta karcolásokkal.
lóerőbe,nyomatékba is ugyanaz,csak nehezebb a főtengelye,meg az egész motor.
sosem értettem,h miért isteníted a sajátoddal szemben.ha annyival jobb akkor miért nem vettél olyat?én nem ismerem el,h mi a jobb,mert sosem ültem 2000res évjáratún.Azt tudom,h nekem a sajátom a legjobb.