én asszem még mindig nem tok szóhoz jutni
a télen nagyüzemű spórolás és nekem kell egy 12-es!
Bird testvér, azt még nem tom ezt hogy hálálom meg neked, de kitalálom
Bocs az előbb elírtam a nevedet Andryx!
Én tuti nem ültem volna fel rövidgatyóban
Ha más nem egy balcsit még nyomunk. Ahogy néztem a csapatot, indulás 9:00-kor, érkezés 9:25-kor
Semmi baj Adryx! Kár volt, hogy szétszakadtunk, mert jót bandáztunk a többiekkel. A benzint meg a mi lovaink is itták nagyon
De azért az a rövidgatyó elég meredek volt a mocin
Szép Napot!
Én mondtam - Baj lesz az Sv-vel
Amúgy jó volt a 200 tempót is tudta tartani csak ne kellett volna olyan gyakran tankolni - kollégát is utol értük
Hello Laza!
Ja vágom
Mi kb 7:30 körül nyomtuk a fagyit Bábolnán a mekiben és utána go home. 9-kor már sült husit nyomtam otthon
Tényleg meleg volt és nincs harag. Miért is lenne?
Jó volt a társaság és nekem már hiányzott egy ilyen karika, meg a dumálás. Balaton nekem ok, nyalni meg szeretek
Szia Bird.köszi mi is élveztük a kirándulást,csak a melegtől kicsit efogyott a türelmünk,ne hari.Hazafelé picinykét rákapcsoltunk 3kor verekedtünk ki Brnóból kb 6 ra otthon voltunk..Én meg a Dömpi ,vágod? még júliusban 1 ilyen napot bekéne szervezni,Balaton+kerüléssel+fagyi-fürdés-kaja-pihi,stb.baráti üdv Szöllő
Na most van egy pár percem és hosszabb sorok is kigördülnek belőlem
A vasárnap reggeli találkozóra mindenki pontosan érkezett és csatlakozott hozzánk két busa meg egy SV. Hát nem sokáig, mert lemaradtak mint a borravaló
Alapsebesség megegyezett a vadászgépekével , de mindíg volt egy-két autós aki azért tojt magasról arra, hogy 10 motor közé nem kellene bejönni.
Szerintem időben kiértünk és minden klappolt, majd a szervezés fejlődését konstatáltuk, mivel pikk-pakk bejutottunk a pályán belüli C szektoros parkolóba és leadtuk a ruhatárba a cuccainkat. Versenyek izgalmasak voltak, bár nem mindenkinek , és a végén elég gyorsan kijutottunk az autópályára. Hazafelé kicsit lightosabban faltuk a kilómétereket, amit Orbi unt meg letesztelte a ZZR végsebességét egy oda-vissza repüléssel
Bábolnai fagyi után picit szétszakadtunk, de azért volt egy két emberkedő autós , de a Focus-ban ülő csajt még Orbi is megnézte
Aztán csak azt néztem, hogy GURO cimbi nagyon jön velünk Érd után is, mondom biztos megszerette a 12-est és nem akar hazamenni vele, de aztán láttam, hogy el...ta a lehajtót De nincs mit tenni, vissza kettő, nyélgáz
Remélem mindenki jól érezte magát, mert nekem bejött ez a nap. Végre megismertem Orbit is, aki szintén motorgyűjtő
És nem mentem 200 felett vagy mégis?
Én is csak ajánani tudom kemény darab , viszont az utolsó szériával vigyáznék (2006) esik széjjel csak ugy , azt még elfogadtam hogy a Tanknál a kis idomtartó csavarok kirázkodnak (van ilyen), az már érzékenyebben érintett amikor a segédvázbol esett ki az alsó csavar , és nem csak az egyik hanem szép sorban mind2, na ekkor berágtam, megfogadtam porrá szedem, és minden csavart fellazitok, és nyomatékkulcsal a megfelelő értékre huzok, ezt csak megerösitette az hogy a generátorom egyik csavarja is fellazult (belül a blokkban) és szépen kicsavarodott, az volt az a zizegés amit az istennek nem találtam meg azt hittem szelep, nos az a csavar szépen belemasrt a lendkerékbe, és elkoptatta a fejét, na itt jött el a pillanat hogy valoban minden1es csavart vogigellenörizzek, mert ezt a motort gondolom azért mert kifutó darab volt, csak összehányták, bocs ha degradáltam a tipust, de sajnát tapasztalat, és tényleg dühiutő hogy egy 2 millás gép szétesik menet közben. szép napot, 2004es az odabasz, sok jót hallotam róla, és gyakorlatilag tökéletesen megegyezik a fiatalabb modellel. sziasztok, egy pillanatra megfordult a fejemben hogy eladom én is a tatabányai halálos eset után, de meggondoltam magam most összerakom, és szépen ahhogy kell használjuk amire való.
Lazafaszabácsi erre szerezzen jegyet lesszíves.
Nem kell meghálálni, nem azért csináltam. Nem vagyok egy sza..rágó típus
a télen nagyüzemű spórolás és nekem kell egy 12-es!
Bird testvér, azt még nem tom ezt hogy hálálom meg neked, de kitalálom
190-200 mentünk tartósan. ennél a tempónál még a bőrruhát is ellehetett viselni.
Én tuti nem ültem volna fel rövidgatyóban
Ha más nem egy balcsit még nyomunk. Ahogy néztem a csapatot, indulás 9:00-kor, érkezés 9:25-kor
hátha lesz még alkalmam veletek bandázni.
De azért az a rövidgatyó elég meredek volt a mocin
Én mondtam - Baj lesz az Sv-vel
Amúgy jó volt a 200 tempót is tudta tartani csak ne kellett volna olyan gyakran tankolni - kollégát is utol értük
Ja vágom
Mi kb 7:30 körül nyomtuk a fagyit Bábolnán a mekiben és utána go home. 9-kor már sült husit nyomtam otthon
Tényleg meleg volt és nincs harag. Miért is lenne?
Jó volt a társaság és nekem már hiányzott egy ilyen karika, meg a dumálás. Balaton nekem ok, nyalni meg szeretek
A vasárnap reggeli találkozóra mindenki pontosan érkezett és csatlakozott hozzánk két busa meg egy SV. Hát nem sokáig, mert lemaradtak mint a borravaló
Alapsebesség megegyezett a vadászgépekével , de mindíg volt egy-két autós aki azért tojt magasról arra, hogy 10 motor közé nem kellene bejönni.
Szerintem időben kiértünk és minden klappolt, majd a szervezés fejlődését konstatáltuk, mivel pikk-pakk bejutottunk a pályán belüli C szektoros parkolóba és leadtuk a ruhatárba a cuccainkat. Versenyek izgalmasak voltak, bár nem mindenkinek , és a végén elég gyorsan kijutottunk az autópályára. Hazafelé kicsit lightosabban faltuk a kilómétereket, amit Orbi unt meg letesztelte a ZZR végsebességét egy oda-vissza repüléssel
Bábolnai fagyi után picit szétszakadtunk, de azért volt egy két emberkedő autós , de a Focus-ban ülő csajt még Orbi is megnézte
Aztán csak azt néztem, hogy GURO cimbi nagyon jön velünk Érd után is, mondom biztos megszerette a 12-est és nem akar hazamenni vele, de aztán láttam, hogy el...ta a lehajtót De nincs mit tenni, vissza kettő, nyélgáz
Remélem mindenki jól érezte magát, mert nekem bejött ez a nap. Végre megismertem Orbit is, aki szintén motorgyűjtő
És nem mentem 200 felett vagy mégis?
ELADÓ