Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevállalom Csoki ! Szarok vagyunk! Nagyon ! Senki ne hozzon hozzánk még Babettát se ! Így jó ? Csak azt nem értem akkor te miért akartad megint hozzánk hozni a motorod? Meg azt sem,hogy miért itt és így kell ezt megbeszélnünk,ám legyen ! A tesód csapágya ki lett cserélve ingyen garanciában ! A gumid meg lett fordítva,még ki sem toltuk a műhelyből ! Ha a váltód szarul lett volna összerakva,nem 1600 km múlva,hanem az utca végén szét hullt volna! Te magad mondtad,hogy kerekeztél,lukat váltottál és utána ragadt be fokozatba ! Amíg a pénz nem jött szóba,nem voltál ilyen sértődött ! Ha hánytorgatni akarunk akkor legyen. Tavaly azért csináltuk a motorod annyiért,mert nem volt még szezon,akkor indultunk,és én a barátomnak tartottalak! Én intéztem bele alkatrészt,én vittelek el a saját autómmal Debrecenbe,én kértem meg,hogy adják ide hitelbe! És én szoktam mindenben segíteni amiben tudok,ez a mostani szerelés sem rajtam múlt,hogy nem vállaltuk,de tudod inkább már nem is bánom! Józsiról meg annyit,igen valóban nem tévedhetetlen,mert nem gép,hanem ember. De veled ellentétben,mindig vállalja a felelősséget mindenért amit csinál,ezt igazolja az 1,5 év alatt kiadott több mint 350 munka amit nálam megcsinált és a munkalapokon aláírt! Te is tudod,már akkor nagymotorokat szerelt,amikor te még a Simsonodra gyűjtöttél! Ennyi. Többet erről itt nem akarok tárgyalni,ha van mondanivalód tudod hol találsz meg,szívesen látlak mint eddig bármikor !
Pupu:Nekem 1998 óta 1ugyanaz a szerelőm helyben van hozza viszi a vasat ha kell,na és PRECÍZ!
Na ebből mi lesz még itt?! Marcipán:Nem még nincs fent mert olaj cserénél lesz +a csere Gyűjtsd a lét hogy vissza tudd venni a Bestiádat mert ilyen állapotú gépet úgy sem találsz (bizt valami beteges áron adja majd vissza neked)
Üdv Bestiások, szomoru amit Castro irt, de sajnos én is egyetértek vele, mert engem is rengeteg szerelő megprobált átverni, hála a 8 év motorszerelői multamnak sokszor nem sikreült, én ugyanugy vagyok ezzel mint kisöcsi, amit lehet magamnak csinálok, csak a szerszámozottság, és mühelyháttér hiányzik, de nagyon elgondolkoztam, én is most vinném a bestiámat szerelöhöz, meg is egyeztünk az összerakásra, viszonylag jó áron megcsinálná, nagyon meginogtam most, lehet ott kéne lennem és öriznem a vasat? Hmm nem tudom, egy biztos nem hagyom kokányolni.
Hozzáértő embernek (embereknek)köszönhetően majdnem sikerült megpusztulni! Ezek után csak szakszervíz.(vagy csak madárnak néztek minket bátyámmal ) csak az a szomorú hogy egy barátságnak vége van!
Az ezt mondta után nem kérdőjelet akartam írni ,hanem ilyet !
Szevasztok bestia tulajdonosok! Lenne egy sztorim amit megosztanék veletek: Szerintetek az milyen szerelő aki csavarhúzó és kiskalapács segítségével rakja be a kormánycsapágyat ,majd megroppan a csapágyház és azt mondja ,semmi baj nyugodtan végzi a csapágy a dolgát!(volt már máskor is ilyen) ezt mondta?majd ez után menet iránnyal fordítva rakja fel a gumit! EZ TÖRTÉNT BÁTYÁM ZX9-vel És most jön az én saját sztorim : Váltó csere tavaly a 12-ben zsír váltó új léptetővilla , össze rakják és 1600km után ÖSSZEOMLOTT MINDEN A VÁLTÓNÁL !A MOTOROKAT SIDE BY SIDE SZERVIZELTE!
Hy apa, fent van már .... ? És milyen ..
nagyon szép a gép, az elsö dolog egy kormánystabi legyen (ha nincs) a fékkel nekem is bajom volt, raktam bele (LUCAS- racing) betétet és a probléma megszünt, igaz keveset használom, mert elég a rettenetes nagy motorfék is, a tükör, arrol nem tudok nyilatkozni, mert nekem már más, (kissebb) és elfogadható volt, szép a mocid szeretném minél elöbb látni.
Köszönöm!
Marcipántól vettem meg. Csoda szép a motor! Ismeritek.
Már fotóztam többet is, de este volt, sokkal rosszabbak lettek, mint amik már fent vannak itt róla.

Az első élményem, hogy: Húúú vazze! A második is.
De az már biztos, hogy kipróbálnék más gumit is rajta, mert a hátsó fék valahogy nekem nagyon távolinak tűnik most. Mintha nem reagálna. Vagy még csak nem érzem. Aztán egyszer csak elkezd lebegni a hátulja.
Amiket olvastam róla és ahogy többen többször figyelmeztettek, hogy vigyázzak, mert ideges, ahhoz képes nagy pozitív meglepetés a gép viselkedése. A váltásoknál nekem még szokni kell a rángatást, de annyira nem vészes és ügyesebb kézzel biztos simítható még. A teljesítmény leadása egész egyenletesnek tűnik nekem, bár tegnap még azért kellő tisztelettel rángattam a gázt.
Ami a legnagyobb bajom, vagy talán az egyetlen, hogy nekem túl nagynak tűnik a holttér a tükörben. Azzal valamit kezdenem kell, mert ez így nem biztonságos.
nem nem 402méteren is
Gratula a géphez! Képek?
Gratula hozzá, hidd el hosszutávon biztosan jó választás volt.
Nem
Tényleg egy igazi élmény ez a motor!
Jól döntöttél nem is vagy te olyan beteg
Megvan a gép! :)
Már modt imàdim :)
Hát pedig barkóbázzunk!1:zenélnek is vele?
Na beb..na ha az amire gondolok
há nem nagy zizi lesz helyette én sejtem h mi de
Most sírjak vagy örüljek? Ha Neked jó, akkor nekünk is. De minimum ZZR 1400-ast kell venned
Pöpec volt a géped és nagyon megérte a pénzt!
Hy elvitték a zödséget már ugy volt, ha ma nem jönnek érte megtartom.... de....hát elvitték remélem jó gazdája lesz ...
azért néha benézek ide, vigyázzatok magatokra!
Hali Csibi ,hogy áll a szavazás nyertél?
Tibi az alföldön lakik,vagy csak a közepét fizette ki