Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megkaptam a választ a lendkerék ugyanaz, ugyhogy csak a tekercset kell cseréltetnem sugóval, és megy össze, már nagyon várom hogy indithassam.
ugyértem Munkalehetőség
én nem vagyok olyan gyerek!
Én is lájkolnám...
Passzoltam ezen kérdést (nekem most kinai, amit irsz) de azért figyelem a választ (ha lesz).
ha beépültél és van valami okosság szólj,
Nem viszem ki ésszerűbb ha itthon eladom és ha kint úgy látom akkor veszek kint egyet!Most nagyon kell az ára azért adom el mivel kikell jutnom valamiből és ott elindulni!
2001-es 950-ért adom!A yoshi kipszi nincs az árban arra megtunk egyezni!
egyébként nem tudom ki van otthon a témában a régebbi 3 csavaros generátornak a lendkereke ugyanaz mint az enyém mert a dekli sajna nem stimmel, de baszottul örülnék ha alendkerék ugyanaz lenne, mert igy csak atekercset kell cserélnem amennyiben jó rá a 3 csavaros is, hozzáértők válaszát várom,mert nem keveset fizettem érte, és majdnem megörültem amikor megláttam
ennyi
Egy 12-esnél, már csak a két 12-es a jobb, kétféle stílusban!
Akit érdekel a Bárdi volt motorja eladó, 250 körül és abban benne van a hitelátírás. Kb még 40 hó részlet van benne. Pontosabban majd a gazdája. Ha kell telefonszám jelezzétek.
akkor még vigyáztam rá amikor gyári volt, (egyébként halkan megsugom lessz melette egy játszós ha minden igaz) csak az asszony meg ne tudja
Azon érezted jól magad és mégis inkább visszaalakítod? Hmmmmm? Pedig pont most akartam felajánlani, a veled való véd és dac szövetséget!
mégse viszed ki?
Szia
Mennyi idős és mi az ára?
Kitűnő állapotú 12es eladó!
na akkor majd kitaláljuk, jövö hétrejár a blokkom és akkor már kipszli is kellene, mert kicsit zajoska lenne.
Az nem kell mert ezen a rendszeren is van
Szölő Mester kapol érte egy gyári 12es végdobot, na azzal még nem estem el ugyhogy hibátlan
ki erömün lakik tatabányán arrol a lacirol beszélt,
Melyik Lacinak? Forgács? Ezüst színű?
ez is igaz, tényleg a hencs gépe már a 2 dik szériás igazad van.
De Henriknek sose volt első szériás 12-ese ,mert az a 99-2000res.
a 2001es már módosított lett és a 300as tiltás is benne van.
én nem tudom elmondani,h jobban húz-e mert 200métert mentem vele egy kis utcában. az igaz,h agresszívebben veszi a gázt,de az nem biztos,h előny. a tatabányai Lacinak van 2000-se na majd elkérem tőle egy körre,és utána mondok véleményt
nem jobb, mert mind2en tudjuk hogy az elsö széria óta több mint 130 modositás történt az utolsó darabokig, azt mondtam alul jobban huz, és azt meg nem mond hogy nem probáltad , mert henrik gépéröl beszéltem, és tény hogy jobban elindul mint a mienk, de nem vitázom veled, mert mindig alul maradok. én szeretem a motoromat ugyanugy ahhogy te, elöbb is azt irtam hogy játszósnak vennék egy ilyen öregebb 12est,