Nem viszem ki ésszerűbb ha itthon eladom és ha kint úgy látom akkor veszek kint egyet!Most nagyon kell az ára azért adom el mivel kikell jutnom valamiből és ott elindulni!
egyébként nem tudom ki van otthon a témában a régebbi 3 csavaros generátornak a lendkereke ugyanaz mint az enyém mert a dekli sajna nem stimmel, de baszottul örülnék ha alendkerék ugyanaz lenne, mert igy csak atekercset kell cserélnem amennyiben jó rá a 3 csavaros is, hozzáértők válaszát várom,mert nem keveset fizettem érte, és majdnem megörültem amikor megláttam
Akit érdekel a Bárdi volt motorja eladó, 250 körül és abban benne van a hitelátírás. Kb még 40 hó részlet van benne. Pontosabban majd a gazdája. Ha kell telefonszám jelezzétek.
De Henriknek sose volt első szériás 12-ese ,mert az a 99-2000res.
a 2001es már módosított lett és a 300as tiltás is benne van.
én nem tudom elmondani,h jobban húz-e mert 200métert mentem vele egy kis utcában. az igaz,h agresszívebben veszi a gázt,de az nem biztos,h előny. a tatabányai Lacinak van 2000-se na majd elkérem tőle egy körre,és utána mondok véleményt
nem jobb, mert mind2en tudjuk hogy az elsö széria óta több mint 130 modositás történt az utolsó darabokig, azt mondtam alul jobban huz, és azt meg nem mond hogy nem probáltad , mert henrik gépéröl beszéltem, és tény hogy jobban elindul mint a mienk, de nem vitázom veled, mert mindig alul maradok. én szeretem a motoromat ugyanugy ahhogy te, elöbb is azt irtam hogy játszósnak vennék egy ilyen öregebb 12est,
Mennyi idős és mi az ára?
a 2001es már módosított lett és a 300as tiltás is benne van.
én nem tudom elmondani,h jobban húz-e mert 200métert mentem vele egy kis utcában. az igaz,h agresszívebben veszi a gázt,de az nem biztos,h előny. a tatabányai Lacinak van 2000-se na majd elkérem tőle egy körre,és utána mondok véleményt