No majd én tudom mi köll néked ecsém!
Kell először is egy betétlap, meg egy pár hajlott teló. . .
Aztán egy ismerősöm. (aki véletlen ügyvéd)
Aztán pár srác a térről szemtanunak.
Aztán a biztiből meg egy jó gixxer Neked!
Háááát negyed millkóból nem lesz makulátlan.Mert akkor az úgy kezdődik h,idom+lámpa(már több mint negyed millkó) Én vennék rá pld,ebay-en lámpát,Hong-kongból idomot+még ami kell,és gyöngyház fehérre lefényeztetném a kerekekkel 1ütt.Amit lehet(vázat stb polírra)Gyári feliratok helyett airbrusht neki,tankra+oldalára Kawasaki ZX-12R NINJA no+1 HYPERBIKE-feliratot még tűznék rá!na ez olcsóbban kijönne mint a gyáriba vissza állítás Hoppppáááá
én is igazából pont azt szeretnék, magas kormányt. de akkor már az idomot is le kell venni és akkor már másik lámpa is kell.
bár nekem tetszik is úgy, csak fingom sincs, hogy merre induljak el és amit találok, az biztos jó lesz-e rá
bár még a motor sincs meg :)
Nos a félreértések elkerülése végett, a magas kormány kényelmes, überbrutál a kényelem, viszont engem sajnos folyamatos állatkodásra késztetett, és meg is lett a baj, a magasitott kormány ugy hogy hagyod a gyári idomzatot, és az átalakito szettel (ebay-on van) emeled ki akkor kicsit hátrébb jön a kormány és eléred amit akarsz, kényelmes turázós 12esed lessz,
A magas kormányt is meguntad? Nem jó? Mi a véleményed róla? Nálam még csak alakul a dolog, de mindenképp megcsinálom. Csak, ha rossz a véleményed. akkor esetleg "nem véglegesre" csinálom meg.
És egyébként hagyd abba az állandó fikázást oszi, mert morcos leszek, makulátlan lessz tavaszra, mert én sosem sajnáltam rá a pénzt, és most se fogom, idén több mint negyedmillát ráköltöttem, és még ugyanennyit fogok a télen, tavasszal köséél bele, ha tudsz. ugy gondoltam figternek jobb lessz, mert a gyári lámpa folyamatosan ki akart szakadni az idomból, rájöttem hogy fogom orvosolni ezt a problémát, és gyönyörüszép gyári állapotu 12es fog kigurulni tavasszal a garázsomból.
Ok, dél körül ha megyek aludni csörgök és akkor mondjuk durmolok 6-og, 7-ig széthajtom a bringát, nyomom az egykereket, füstölöm a gumit, cibálom neki, aztán meg mosolygunk egymásra
persze hogy én is csak "gyerekjáték"-nak tartom, de arra viszont alkalmas
ezt érdemes eldobni, nincs rajta semmi, ami törhetne , menni megy, fékezni nem kell vele, a slick-ek meg fognak, fogyhat a térdkoptató
amúgy már nekem is tele van vele a tököm, én legutóbb komplett blokkot cseréltem benne, olcsóért találtam egyet
ezt még széthajtom és eladom egyben alkatrésznek vagy hulladékvasnak
és ezer bocs, ha vkiben egy fél másodpercig is megfordult a gondolat, hogy ez a fasz 7-es tulaj mit képzel magáról, nem elég hogy ide irogat még piszkálódik is
viszont utána elég jól ment a kis pöttöm,160as hengerrel cserébe fogyasztott annyit mint egy 12es , de azt se birta, a második megragadásnál berágtam és elváltunk egymástól, Büdös volt hangos kávédaráló, ez gyerekeknek való, kis gyerekeknek.
Kell először is egy betétlap, meg egy pár hajlott teló. . .
Aztán egy ismerősöm. (aki véletlen ügyvéd)
Aztán pár srác a térről szemtanunak.
Aztán a biztiből meg egy jó gixxer Neked!