6000km-t elment a 12essel? Nekem 4ezernél többet még egy gumim sem ment el alattam, pedig nem is égetem, viszont 122lónál sincs több alattam... Ja és nem szar gumikat használtam...
hát arra viszont készülj fel, hogy a bestia bizony szereti a gumit (enni) pontositok zabálni, nekem egy batlax-ot 6000 km-eren felzabált , azóta slick, mert az ocsó és elmegy vele 3 4 ezret az uj gumma töredékéért. de a supercosra elég jól birta, igaz akkoriban tanulgattam vele és nem ütöttem vágtam mint most. csak egy észrevétel
egy rendes srác itt ajánlott egy iszonyat iszonyat olcsó forrást valami gumira, lehet, hogy nekem is jó lesz, de a biztonság kedvéért már most el akarom dönteni, hogy ha nem, mit vegyek. Nem akkor akarok kapkodni
egy tapadós, esőben sem életveszéjes gumira nem sajnálom a pénzt, ha kibír legalább 4.000KM-t
190-est max 195/65 de ez már metszett slick,a 200 as felejtős(részemről bizt)az 1ébként is magas súlypontú gépünket a lassú csiki-csuki kanyarokba nehéz betenni.Én azzal vettem a gépet soha többet,gyári volt rajta aszem 3000km volt a Bestiámban.1et bizt tudok amelyik gumi fog na az kopik is,döntsd el
190/65 össel járkálok, és nagyon jó, felesleges a 200as gumma rá mert nem lehet vele kanyarodni, söt most egy 180ast raktam rá igaz az már tul keskeny de pikk pakk eltüntettem a paracsikot, és fasza nagyon.
ez a peres dolog érdekes
nekem a 190/50 nel a 7-es 160 at megy 2.ban, de ha 190/60 van fent, akkor meg a nagyobb kerület miatt 180-at
szerintem nem lesz bajod ezzel a gumival, de várjuk meg egy jelenlegi 12-es tulaj véleményét is, mert én még csak nemrég csábultam el
nézegetem, hogy milyen gumikat kapni, mi a választék és elég megdöbbentő, hogy több gyártónak nincs is 200-es hátsója!?
gyárilag egyébként mivel szállították?
azért kérdeztem meg, mert acél a hengerfejtömités, és dupla, szivem szerint cserélném, csakhát elég huzós a tömitésgarnitura, de szerintem veszek ujjat, mert ugyse sietek összerakni, csakis hibátlan állapotba guritom megint elő addig meg elvan.
helyesen szólsz ifjú padavan
nekem gumába a Dunlop d211 gp az isten
köszi
a 200-as mér csak parasztvakítás
egy tapadós, esőben sem életveszéjes gumira nem sajnálom a pénzt, ha kibír legalább 4.000KM-t
a gyárat már megtaláltam, de van motorgumija is?
nekem a 190/50 nel a 7-es 160 at megy 2.ban, de ha 190/60 van fent, akkor meg a nagyobb kerület miatt 180-at
szerintem nem lesz bajod ezzel a gumival, de várjuk meg egy jelenlegi 12-es tulaj véleményét is, mert én még csak nemrég csábultam el
gyárilag egyébként mivel szállították?