Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nem. Még nem
Van egy RR amire várok, de még nem sikerült nyélbe ütni a dolgot. Ez "csak" egy kis utca cirkáló lesz
Igazán szép állapotú RR-t már hónapok óta nem láttam. De lassan jön a tél és akkor majd ráérek vadászni
Ha beállítassz egy 7RR-rel vagy egy R-es ZXR-rel, akkor sírni fogok
Titok Vasárnapig
Mifajta?
ZX-10R-el mi?
Pffff....... elkúrták a fényezést és most egy másik fényező fogja rendbehozni. Szerintem aug vége
Viszont, hogy addig se unatkozzál szombaton hozom haza a család új tagját és arról majd lökök fel vasárnap ébredés után fotókat
Mi van a hetessel, mikor lehet megtekinteni?
Nem olyan egyszerű az
Én a bakelit gumit mindíg túrára teszem fel és kib..tt sok ezer km-t elbír. Lazán kell tekerni azt a bizbaszt a jobb csuklóddal!
Hát,mert én csak szépen,óvatosan közlekedek...
pirelli diablo corsa III,és most is azt vettem rá,mert nekem ez bőven megfelel...
csuklómat na
aszta azt hogy ?nekem 4éve a vadi New K7-1000 3500nál heló volt a gumi és abban is volt (hát olyan bejáratás szerű )asszem +kell vizsgáltatni a jobb csiklómat!
Ha kemény a gumi, szerintem hamarabb leírod, főleg egy 185 lovas géppel, többet megy a segge színuszgörbében, mint egyenesen. 100 lovas Hondámon is sikerült ezt eljátszani anno.
Én is mentem már 6000-nél többet a 12-essel. Lehet, de ahhoz kemény gumma kell és lightos csukló
Viszont volt amit legyalultam 2-3 e km alatt is, igaz puha volt mint az ifjú férj pöcse a nászéjszaka után
Ezt a gumit Tibi barátomnál fotóztam, és szintén ZX12-esen volt
Pályán én is leírok egy napa alatt egy gumit, csak a széle fogy, nem a közepe.
milyen gumi volt az? mert nekem a hátsó még a felét se birta soha semmien üzemmodban
Bár nekem is elmenne ennyit. Szinte új D211 már a felénél jár, aztán 2500km van benne, meg áll vagy nyóc komponensből
jobb csukló függő,nálam volt 1délutáni kiruccanásnál is heló-Leó. Pilot Sport
Na lesz 12-es? Pénteken mit csinálsz? Fölkúrt ez a hétvége időjárása, mivel egy métert nem tudtam menni, még csak nem is láttam a motoromat, hirtelen felindulásból eldöntöttem, hogy pénteken megyek kakucsra, ha az idő engedi.
ugyanennek az elsöje elmnet még 4 et amikor a hátsó már eldobós volt, de mondom ekkor még ismerkedtem a géppel és semmi állatkodás, csak melobajárás ligtosan,
Az enyémen 12ezret birt a hátsógumi...
Igaz abban bent volt a bejáratás is...
Egyébként egy régi motorrevüs tesztben olvastam, hogy valóban zabálja a jó 200-as gumit, 2500 alatt elesz egy újat.
igen elment 6000 et de én többre számoltam, munkába bejárkálós menetben ment el ennyit, de az egy zsir uj battlax volt, most ezekkel a slick-ekkel is elmegy 3 ezret 6mm inditó mélységgel, és töredékébe kerül és jobb mint az utcai
Bizt az első kerékről beszélt ,mert ha eleget lógatja gyertyában az égnek forditva ,hát lehet.