sziasztok, te szölő, még mindig nem tudom a számodat, csörgess már meg aztán elmentem, a kipuffrol szeretnék beszélgetni, mert nem találtam a képeket, a blokkomat porrá szedtem, 40 km alig látszik a hengerekben gyönyörüek a dugók is, ha már igy szét van boritva leszervizeltetem, szelepek stb. a kérdésem a zsakértökhöz aluminium a hengerfejpakolás, cserélnem kell, vagy letakaritva mehet vissza a régi? hfejcsavarok? cserés vagy mehet az is vissza, válaszokat köszi.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k... húúú csuda szépköszönöm ,hálám üldözőbe vesz,1ik Vasárnap du elviszlek fagyizni jövő héten fel is dobatom a Bestiámra úgy is olajcserére megy a szerelőmhöz.Még 1szer
Ismerem az ilyen maszlagokat, hogy nálunk nem volt törve. És nem nálatok?
Az elmúlt hetekben sok motort megnéztem vásárlás céljából és akkora kamuszövegeket nyomtak nekem, hogy röhögtem magamban. Mindenki át akarja verni a másikat? Én simán elmondtam amikor eladtam a motoromat,hogy ez van, ha kell viszed, ha nem, akkor nem.
Mindenkinél pont előző nap dőlt el a motor Meg 5 éve nála van és ő szervizeli. Milyen olajat használsz kérdésre, meg felelni se tud. Sérült az idom kérdésre azt mondja, hogy nem tudja. Hát ha ő szervizeli és leszedi az idomokat, akkor csak látta vazzeeee
Nem véletlen, hogy a következő motorom is a németektől lesz
Annyi km-t itthon is elautókáztam már amennyiből oda is kiérek.
Szégyen, hogy itthon ez megy. A motort kinéztem a neten, kereskedővel felvettük a kapcsolatot és még aznap levette a netről a hírdetést. Mondom neki, hogy csak hetek múlva tudok érte kimenni, mert meló van. Nem baj, akkor megyek amikor tudok, akár hétvégén akár este is, csak szóljak. És a pláne, hogy örül annak, hogy egy hibátlan motort egy fanatikusnak adhat el
Teljesen más mentalitás. Mondanom sem kell, hogy még engedett az árból, hogy ha már ilyen messziről megyek, akkor tudjak tankolni is
Egy szó, mint száz, az itthoni kereskedőkkel, magánhírdetőkkel tele a csukám. Persze tisztelet a kivételnek. De mint tudjuk az kevés van!
hááááát
"igen, tudom, a tükör nem gyári..."
"törve volt?", "nálunk nem, mi így vettük be..."
a törlesztőre legalább azonnal kalkulált, 5 percet kellett rá várni
amúgy banki felvásárolt motor, intéznének mindent vele kapcsolatban
lemegyek megnézem amint lesz időm, és úgy is leírom a tapasztalatomat
az valószinü hogy többel ment mint 70 de az is biztos hogy a motoron volt olyan fék hogy akár a duplájárol is simán megáltt volna, de mind1 tényleg ne feszegessük, mert nem érdemes, okuljunk belöle mi, szerintem
Majd legközelebb, elötte üzenek neked valahogy. Lent voltam balcsin nagyon fasza volt. Ki volt halva minden. Nagyon elfoglalt voltam, de majd összehozunk valamit ha arra járok.
Am hallottam leamortizáltad a suzukit H-ringen.
Aztán rendesen sasold majd meg a gépet!