Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1ik este beülhetünk a Citykávézóba ha gondolod Mister=Zx-Best
Ja az vagyok, hogy találtad el? Elkerültük egymást na de majd összefutunk egyszer.
Cimbi! Menjünk két 12-essel
Jaja tökör nem gyári, meg hát az a kamu akrapovic rajta
Lime színben csak 2003-ban gyártották, szóval se nem 2005-ös, se nem 2004-es. Egyébként ránézésre innen mást nem látok rajta. Matrinyák gyáriak rajta és nincsenek elcsúszva a feliratok. A fejidom tűnik picit más árnyalatúnak, de ez lehet érzéki csalódás a fényviszonyok miatt. Egy misét megér, árban jó.
a tükör ugye nem gyári
Bird, ha úgy alakul, eljössz megtekinteni
hétfőn megcsörgetem őket, hogy mennyi lenne a törlesztő
Nana. Eléggé nem 70-el ment, és miért nem csatolta be a sisakját?
Volt ott más dolog is, de inkább ne feszegessük...
De siess,mert ezt a 12-est az egyik haverom is nézegeti...
Balcsi-pancsi valamikor?
Hát ez a szerelem
GURO!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Lehet spórolni
Ááááá istenkirályüberállataZX12R!
Minden egyes alkalommal újra és újra elvarázsol és mélyül ez a szerelem kettőnk között Soha nem adom el, vvvváááááoooohhhh!
Hali.nézd+ a Facémet ott van ,délután hívj mert mostantól de kutyázom,lépek is!
szeva mester , megy kamion hétfőn vagy kedden dunaujvárosba, el tudná nekem hozni a leömlőt, kitaláltad már az árát? üdv, a telszámodat elhagytam, csengess már meg aztán elmentem. üdv
Te vagy az Tibi?
szölőt azzal se éred udol
a tulaj Tóbiás Jani ti nem ismeritek, aki meghalt vele az egy barátja volt azt hiszem a jani nem volt itt a forumon, egy monserre festett 12ese volt mostmár romokban sajnálatos eset, a srác anszolut nem cibálta neki az esö vizsgálaok alapján 70el ment, csak szemből a buszos ugy gondolta még befér balra kanyarodott a seggét elkapta a srác már nem tudott semmit tenni, nyugodjon békében mi meg okuljunk belöle.
Szeva csavar. 200-al mentem utánad a Dózsagy. úton 3x is, de nem értelek utol, sajna nem ment többet a kocsim. Mindig este 8 után láttalak, ha egyszer utol érlek majd dumálunk.
Legközelebb lehet szerzek egy R1-et ha minden igaz.
A tulaj Balogh Krisztián 30/724-05-82. A hirdetés itt is fent volt a képesen. A mociról Bárdi is tud infót. Sok sikert!
igen tudom,jó arc az öreg ,én meg hozzá járok ha nagyszervíz van,mert komoly a műhelye
nemtom papa,de remélem,h nem ismertem nyugodjon békében
Na és akkor ki az,aki nemrég halálos balesetet szenvedett Tatabányánál 1Bestiával?
Tőle vettem a VTR-t!Akkor vette egy haveromtól a 12-őt! Nagyon jó fej a Laci! Régen sokat jártunk együtt találkozókra!
Igen igen,mondta is,h ismeritek egymást
Érdekelne
koszi