Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem vennem kell egy 12-est
teljesen más dimenziókban mozog
1. Bird
2. Guro
3. Szöllö
4. Dömpi
5. Atix " + barátai "
6. Marcipán
7. Domino
8. Tom War
Szia Domi

Jösz ? SBK-ra
Helloka
Holnapi indulás ...

1. Bird
2. Guro
3. Szöllö
4. Dömpi
5. Atix " + barátai "
6. Marcipán

Szerintem ahogy Bird irta, hely idő ok!

Ha valami változik akkor
most beszéltem lcs-vel, ő oda jön a közös találka pontra 6:30 előtt ott lesz
és igen, én a gyengébbek közé tartozom, mint vidéki suttyó
Mivel ott van a coca, így nem írtam ki. De a gyengébbek kedvéért
jó van wazzeg, nem sűrűn járok én arrafelé
olvastam , de az előbb Dunaharaszti neve meg sem volt említve , de így már asszem tudom, hogy hol is van ez
5.45-kor ott leszek!, remélem megismerjük egymást
Vazzeee! Leírtam pár sorral lentebb, teeeeeee
M0 Dunaharaszti leágazás, ahogy beérsz a citybe balra coca, jobbra OMV kút. Na ottan talizunk 5:45-kor!
a végleges motorcsere helyszínt azért telefonon le kellene lassan egyeztetni , szóval
Akkor zsír!
Na ennyi,ott leszek
M1-en a 22-es km-nél lévő MOL kúton. Ezt onnan ismered fel, hogy az M0-ról amikor rázúzol az M1-re akkor ez a legelső benzinkút kb 5 km-re. Találka 6:15-kor, indulás 6:30-kor. Szerintem
Marcipán ill Dömpi is jön,tehát M1 hol és mikor?
Egyébként nem tudom, hogy GURO-val gépelsz fel vagy sem, de vele kb 5:45-6:00 körül fogok találkozni az M0 mellett a Coca-Cola melletti OMV kúton. Nyomunk egy update-t a ZX7R-re és go a MOL kútra. Ott tankolás és nyomulunk a határig. Ott én újra megitatom a paripár és legközelebb már csak Brnonál fogok tankolni. Én valahogy így tervezem.
Brnoban vazzeee!
Mért nem alszol?Na akkor hol legyek vasárnap és mikor?
Sajna benne van a pakliban. Nem elég ha mi figyelünk, mert lehet a másik figyelmetlen. És elég ha csak egy picivel is gyorsabban megy az ember. De ettől még nem adom fel. Nagyon sok barátomat vesztettem el, de ettől én még motorozom. De sokkal-sokkal óvatosabb vagyok. Inkább érjek oda 5 perccel később. Nekem már nem számít a dicsőség.
Laza! Az a "gond", hogy haza kell hoznom, mert németo-ban van. Lábon meg azért nem jó, mert többen megyünk. Szóval
Holdra? ÁÁÁÁÁ csak a fritzekhez!
gyerekek itt tatabányán egy bestiával halt meg egy ismerösünk, vigyázzatok, a srác mégcsak nem is ment gyorsan (70km) és kitolatott egy kisbusz, a mocinak is a srácnak is vége zsákban vitték el szerencsétlent. Vigyázzatok magatokra srácok, ezek után én már idén biztosan nem ülök vasra sok volt ez igy nekem. sziasztok
Ne szarozzál,vidd ki lábon gyere haza repülővel.
3000 km azta, a holdra akarsz menni ?
Az sajna nem. Nekem is van, de 3000 km-t nincs kedvem 100-al levezetni és himbálni a futót. Kis furgonnal gyorsabb, praktikusabb. Csak néztem az árakat és a bérlés, km díj annyi, mint az összes üzemanyag költsége. Lehet marad a futó
Utánfuto nem jó ?