lebontottam az idomzatot, nos úgy tünik a kipufogó rendszer megfogta a nagyobb ütést, kérdés a hengerfejbe tett e kárt a blokkom elsö ránézésre meguszta , a generátordekli és a körülötte levő részen lessz egy heggesztés, viszont mester te tudnál e abban segiteni hogy a telószáráak egyenességét megnézzük, mer egyenesen fut ugyan de a felni kapott egy kicsit.
a nagyobbik gond hogy kisöcsi mondta hogy kitört egy csavar a blokkomból, még nem tudtam alaposabban megnézni de valszeg azt is javitani kell, vagy cserélni nem tudom az biztos hogy idén nem mocizok már és tavaszra visszaépül az eredeti állapotába, akkor sokkal ovatosabb voltam mint most street kormánnyal,
te kisöcsi sugó 25 ért mondott deklit, arany szinü karcmentes, szerinted jó árba van, ebay-on is néztem 150 font a lwgolxaobb viszont az uj.. a képeket kérném mas-en
üdv az uraknak, genrátorfedelet keresek olcsóért, ha valakinek van kérem jelezze, elsöre ennyi, majd megvizsgálom alaposabban a gépet és kiderül mi kell még. üdv az uraknak, ja és sajnálatomra brno kilőva részemröl, privátban elmondom mi történt, nagyvonalakban lemásoltam kisöcsi tavalyi esetét ugyanott ugyanugy. üdv
azt beszéltük együtt menni mégis csak bulibb a dolog, a lényeg, hogy nekem 5.15 kor el kell indulnom a garázsból
szerintem az a pár perc,már neki sem fog osztani szorozni
vagy nem akarja elunni magát a csigatempótól
akkor én meg kelhetek fel hajnali 4 kor
beszéltem lazacs-vel, lehet ő is velem együtt indul, és akkor tőled már édes 3-asban mehetünk a randipontra
csak nehogy úton Pest felé, vhol lemaradjon majd a 7-eske mögött
ezt azért legkésőbb szombatig le kellene egyeztetni
sok tej cukor nélkül
szerintem az a pár perc,már neki sem fog osztani szorozni
vagy nem akarja elunni magát a csigatempótól
erre szokta ő mondani, " GURO, milyen kv-t kérjek ki neked?"
beszéltem lazacs-vel, lehet ő is velem együtt indul, és akkor tőled már édes 3-asban mehetünk a randipontra
csak nehogy úton Pest felé, vhol lemaradjon majd a 7-eske mögött