Háááát tankolásokkal 3 órával azért számoljunk. Ott még hozzá kell tenni a bejutást és helyfoglalást. Szerintem GURO + Én kb 6:30-kor indulunk a MOL kútról Herceghalom környékén, a (M0-M1) találkozása utáni első MOL kút. És így a Stock 1000 futamát már látjuk. Vélemény?
Na heló,én vasárnap korán indulnék kifelé ,mert a napi költség kicsit ahhoz sok hogy a díjátadót tekintsem csak+!Ghost Rideresen+idegen utakon nem fogok csapatni,lazán kényelmesen(kissé öregesen)olyan 180körül +- 20km/h.
Alapjában én is úgy állok a dolgokhoz, hogy versenymotort nem szeretek venni. De ha magamból indulok ki, akkor pont egy jó versenymotor az amit mindíg leszervizelnek, mivel pont az nem engedhető meg, hogy vmi bibi miatt kimaradjon egy verseny. Én sokkal sűrűbb intervallumban szervizeltem a motort és mindíg a legjobbat kapta. De b@szhatjuk az egészet, ha nem ismered a motor előéletét és az idomokat szépen elrakták lefóliázva a garázsba és pályáztak vele úgy, hogy még olajat se nagyon cseréltek benne. Eladáskor meg csilli-villi idomokkal áll ott kiherélt lélekkel. Most hogy mászkálok motorvásárlás témában az országban, hááááát sokkal sz@rabb motorokat látok "megkímélt, csak túrázásra használt" jelzővel, mint hittem volna. Egyébként már sokat elmond a tulaj kinézete, hozzáállása is a motorról. Mekkora dumákat levágtak nekem
Akkor én majd úgy hírdetek,hogy:Egykerekezésre betanított Bestia,új szívvel de lélekkel gondos "Női"gazdától,EladÓÓÓ!5évig garázsban állt(mert én+ültem)csak fagyizni használtam.
én megmondom öszintén, és senki ne értse félre, de félek azoktol a gépektől amit gyorsulásokra ringezésre használtak sokszor megjártam, természetesen nagy külömbség ha mindig minden szervizelve van, igaz ez a tipus birja legjobban a nyuzást, de hallotam már felrobbant 12esröl is. egyszoval ha munkaeszköznek kell, bejárkáln
na én pont ezért vettem meg magyarország egyik legdrágább 12esét, mert biztos voltam a multjában, hála az égnek egy 60 kg-os gyerek vezette aki az ezután vásárolt r6-osán is félt.
Egy dolgot utálok, mind a munkában, mind pedig a magánéletben: ha hazudnak
Elmész több esetben száz km-eket és egy sérült, kókányolt motor vár ami nem is hasonlít a fényképen látottra.
Nekem meg olyan gondom lenne, hogy nézegettem a 636 os müszereit, a csatlakozó stimmel, a bekötés már nem annyira, van esetleg olyan kissebb méretü kawasaki óra mit simán rádughatnék a 12esemre, mert ez a nagy óra, nem fér el rendesen sehhol. ha valakinek van tippje szoljon, mondták ezt a luoisos órát teccik meg minden, de ez egy külsö egység nekem olyan kéne amit az ECU-m vezérel. tanácsokat elöre is köszi
a pontos időpontokat meg úgy is leegyeztetjük telefonon
Stock 1000 rajt 10:30! Hmmm....?
Bird bátyja, ha lesz időd csörgess meg, mert el kellene kezdenünk szerveződni
Elmész több esetben száz km-eket és egy sérült, kókányolt motor vár ami nem is hasonlít a fényképen látottra.
Meglátjuk
20/931 67 65
1 telefont meger!