Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

California kivitel
Fotogaleriaban megtalalod a vasat
Mindjart bugaszok neked!

Nekem mar csak 1 jo ora kene,de a faszom vesz 20-ert hasznaltat
240-ig jol mer azt ott megall
pedig meg csak 4.ben vagyok 11.5 -es fordulaton
Köszi Fazi!
Képed nincs róla véletlenül?
..ha kell a Sam szama ,szolj!
Jah ne is mond, én is belecsorgattam egy kisebb vagyont, pedig vuszonylag uj motor, de hát eljött az ideje hogy mindent cserélni kellet. ez van most már pöpec a verda.
Jo nekem a kis 9-esem
Kicsit adtam neki en is,ezt azt
Ott van Sam -e is!
Na az valoban odabasz!
9-es!
A pecsi kek!
Eleg komolyan osszepakolta!(tuning)
Most lett kesz neki talan 3 honapja.
Igaz 96-os de veri vele az R1-eket es batran oda all a 12-es melle is
cső fazi, te itt? csak nem sikerült beujitanod egy nagy ninját
Jo reggelt trogerek!
szeva bird, a 9es topicban szeki hirdet valami 9est állitolag bivaly a cucc. üdv
Mit szeretnék? ZX9R, ZX7RR
MÍÍÍÍÍÍÍÍÍ?h vasárnap nem jössz ?akkor viszlek!
Mit szeretnél venni?Hátha tudok segíteni?
2000 - ben, akkor én már a 9-ik motoromon is túl voltam .. zxr, fzr, gsx-r,.... stb
" amúgy én nem vagyok oda az aszfaltbetyárokért "

Vasárnap meg nem megyek
Kedves Marcipán barátomnak :Te aki elég régóta motorozol hát nem láttad sok bemutatón a Hidi Mikit?kedvenc fighterem,és tóm hogy Nyíregy mellett lakik,persze h nem vennék tőle motort még akkor sem ha több mint 10 éve nézem a bemutatóit,még púpos 1.1 gixxerrel láttam előszőr.Szimpatikus gyerek 1X a falujukból kanyarodott ki elém a púpossal 2000táján én Cbr-900Rr-el vóltam tólt egy olyan kerót (utassal ) nekem h úgy kellett engem felsöpőrni.Abban az időben jártam Kisvárdára sokat motorral.Ha nem tudsz valamit ezért is van a fórum,baráti üdv Szöllőd Vasárnap ezért kapod majd az Íwet!
Hmmmm nem rossz az a 12-es
Most másra gyúrok
Egyenlőre nem boldogulok. A pécsi kereskedés segítőkészségén túl minden Kawa-s elhajtott (nem tartják meg a lapkákat).

Szükségességéről is teljesen eltérő a vélemény, de szerintem a japók nem véletlenül találták ki. Amennyiben vkinek a helyet foglalja a polcon, ne fogja vissza magát és szóljon!
van egy szép állapotú 12-es nem kell ?
H.M= Hidi Miki?
Hetek óta járom a hirdetőket és olyan is van aki nem is válaszol az emailre. Érdekes. Mindegyik motor gyári állapotú, aztán amikor megérkezem pont előző nap dőlt el, meg stb.....
Ja persze. F@sznak kell hazudni
bontóba lehet találhatsz gyárit,mert ez a fékbetét sok már típusba is jó,pl zx6 zx10,gsxr. nagyobb eséllyel találsz ha nem csak 12es-hez keresel,mert pl 6os több van bontva.
Hello,

örülök neki.
Bontóba lehet ilyen, nem?
Vagy érdemes újat venni?
Szeva gyárilag tettek bele,csak a jó magyar szerelők..........