Jah ne is mond, én is belecsorgattam egy kisebb vagyont, pedig vuszonylag uj motor, de hát eljött az ideje hogy mindent cserélni kellet. ez van most már pöpec a verda.
Ott van Sam -e is!
Na az valoban odabasz!
9-es!
A pecsi kek!
Eleg komolyan osszepakolta!(tuning)
Most lett kesz neki talan 3 honapja.
Igaz 96-os de veri vele az R1-eket es batran oda all a 12-es melle is
Kedves Marcipán barátomnak :Te aki elég régóta motorozol hát nem láttad sok bemutatón a Hidi Mikit?kedvenc fighterem,és tóm hogy Nyíregy mellett lakik,persze h nem vennék tőle motort még akkor sem ha több mint 10 éve nézem a bemutatóit,még púpos 1.1 gixxerrel láttam előszőr.Szimpatikus gyerek 1X a falujukból kanyarodott ki elém a púpossal 2000táján én Cbr-900Rr-el vóltam tólt egy olyan kerót (utassal ) nekem h úgy kellett engem felsöpőrni.Abban az időben jártam Kisvárdára sokat motorral.Ha nem tudsz valamit ezért is van a fórum,baráti üdv Szöllőd Vasárnap ezért kapod majd az Íwet!
Egyenlőre nem boldogulok. A pécsi kereskedés segítőkészségén túl minden Kawa-s elhajtott (nem tartják meg a lapkákat).
Szükségességéről is teljesen eltérő a vélemény, de szerintem a japók nem véletlenül találták ki. Amennyiben vkinek a helyet foglalja a polcon, ne fogja vissza magát és szóljon!
H.M= Hidi Miki?
Hetek óta járom a hirdetőket és olyan is van aki nem is válaszol az emailre. Érdekes. Mindegyik motor gyári állapotú, aztán amikor megérkezem pont előző nap dőlt el, meg stb.....
Ja persze. F@sznak kell hazudni
bontóba lehet találhatsz gyárit,mert ez a fékbetét sok már típusba is jó,pl zx6 zx10,gsxr. nagyobb eséllyel találsz ha nem csak 12es-hez keresel,mert pl 6os több van bontva.
Nekem mar csak 1 jo ora kene,de a faszom vesz 20-ert hasznaltat
240-ig jol mer azt ott megall
pedig meg csak 4.ben vagyok 11.5 -es fordulaton
Képed nincs róla véletlenül?
Kicsit adtam neki en is,ezt azt
Na az valoban odabasz!
9-es!
A pecsi kek!
Eleg komolyan osszepakolta!(tuning)
Most lett kesz neki talan 3 honapja.
Igaz 96-os de veri vele az R1-eket es batran oda all a 12-es melle is
" amúgy én nem vagyok oda az aszfaltbetyárokért "
Vasárnap meg nem megyek
Most másra gyúrok
Szükségességéről is teljesen eltérő a vélemény, de szerintem a japók nem véletlenül találták ki. Amennyiben vkinek a helyet foglalja a polcon, ne fogja vissza magát és szóljon!
Hetek óta járom a hirdetőket és olyan is van aki nem is válaszol az emailre. Érdekes. Mindegyik motor gyári állapotú, aztán amikor megérkezem pont előző nap dőlt el, meg stb.....
Ja persze. F@sznak kell hazudni
örülök neki.
Bontóba lehet ilyen, nem?
Vagy érdemes újat venni?