lassan fékbetétet kell elől cserélnek (2005-ös, radiális). Mivel EBC tárcsák vannak rajta (EBC betéttel), ezért ez kerül rá most is.
Amikor kiszedtem - ellenőrizendő a vastagságot - azt tapasztaltam, hogy nincs rajta rezgés-csökkentő lapka, ami elméletileg áttehető az egyik betétről a másikra. Nem is volt ezen, vagy csak a kókler szerelő lefelejtette?
Tök nyolc. Amid van, vagy amit jobban tudsz váltani. Én viszek mindkettőt, bár a pénztáraknál és a büféknél is elfogadják ezt is, azt is. Mondjuk ha euoval fizetsz, koronában adnak vissza. Ügyes, mert ott basznak át az árfolyammal
de örülnék,ha nem az én dolgaimat írogatnád ki buzinyúl......
de olvasgatok itt is csak nincs mondani valóm ,
ja de annyi,h széles utat jó szórakozást nektek .
Na csövi! Cseheknél és szlovákoknál nem kell motorra matrica. Csak itthon
A jegyárak a helyszínen most néztem 800 korona kb 8800 Ft a C szektorba. Mi tavaly vittünk a táskában kaját, piát és így csak tankoltunk.
Szasz apa !
Csak Mo-ra kell autópálya matrica, Szlovák,cseh nem kell ... " tavaly nem kellett " " Tavaly 2 személlyel mentem 2 - önknek 50 - ből meg volt minden kaja, jegy, benzin "
Na üdv:1et értek az előttem szólókkal maximálisan kb 40körül gondoltam én is bár én vennék pálya matricát,belépő+én is a C szektorra gondoltam(az az Omega kanyarnál van nem?)hogy helyszínen veszünk 1ütt így bizt 1ben lesz a csapat.
oksi srácok még 1 kérdés hány km az ut , milyen matricákra van szükség, és a helyszinen vásárolt jegy ára is érdekelne, csakhogy kalkulálni tudjam a költségeket, (tudod én mezei szakmunkás, nekem gyüjteni kell rá) csak vicc volt, de most komolyan egy nagyjáboli árkalkuláció azért jó lenne
lassan fékbetétet kell elől cserélnek (2005-ös, radiális). Mivel EBC tárcsák vannak rajta (EBC betéttel), ezért ez kerül rá most is.
Amikor kiszedtem - ellenőrizendő a vastagságot - azt tapasztaltam, hogy nincs rajta rezgés-csökkentő lapka, ami elméletileg áttehető az egyik betétről a másikra. Nem is volt ezen, vagy csak a kókler szerelő lefelejtette?
Üdv,
DA