Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jegyet a helyszinen szoktunk venni , no para....
Én nem hiszem, hogy megyek. Egyrészt nincs rá elég szabadidőm,másrészt inkább belelocsolom a gépbe a jegy árát.
és ha jól látom 2 napom van megvenni a jegyeket, ti már megvettétek?
hát van itt választék bőven, most már csak az a kérdés hogy melyiket vegyem hogy azért nagyjábol együtt maradjon a csapat
Remélem ezzel, vagy ezzel tudtam neked segíteni.
akkor segithetnétek, én csak 1x vettem jegyet a hungaroringre elövételben, itt nem tudom mi a teendü, ha valaki lenne kedves tájékoztatni , megköszönném
Ehavi superbike-ban van egy hirdetésük, szerintem elővételben olcsóbban megkapod, és tájékoztatnak is, hogy mi lesz/hova menj.
Uraim 1 kérdés brno val kapcsolatban a jegyeket ott is meg lehet venni vagy elövételben kell?
asszem itt kopott a legtöbbet , persze a csámpás lábtartás is kellett hozzá, ráadásul a lábtartó még meg is van emelve
Ez nagy flex kővágó koronggal
még hogy a nagy testvér nem pályára való
a műanyag koptatónak egy hátránya van, hogy nem ér semmit
Jó kép!
Sziasztok! Csütörtökön átestem a tűzkeresztségen, felavattam minden koptatómat a képen épp a csizmámról hagytam elfelé a műanyagot, külső ívről szedtem össze az utsó menet után.

A cikrítós térdkoptatók nagyon látványosak állítólag (én ugye nem látom csak érzem, a képek meg nem adják vissza), csak ajálani tudom mindenkinek.
Most teszteli szegénykém most kapni fog
Nah szép estét mindenkinek, kisöcsinek hála fent van az uj láncom is gyakorlatilag már csak a kormánycsapágy van vissza és minden kopó alkatrész uj a gépben, hála az égnek most jópár évig nem kell zsebbe nyulni. kicsit nyugotaban indulok neki BRNO-i utnak.
Háááát április elejére kész kellett volna lennie
Mondtam neki, hogy ez az utolsó határidő. Birkatürelmű ember vagyok, de most már
ezt ne kérdezd tőle, mert felmegy az agyvize
Mióta igéri?
Elvileg kész, gyakorlatilag fi..om sincs. Azt igérte a srác, hogy 2-3 nap múlva jelentkezik. Háááát
Hali

Milyen kis brigád lesz Brno-ba ...

Tegnap megjött a gyári kuplungbowden ki is cseréltem a régin volt egy pici benyomodás " amúgy teljesen jó " de hát legyünk precizek 7-es nek már kész a fényezése?
Szerintem no para! Ha elölről vettek, akkor csumi nekik
... hát nem tudom, szemből volt a mérés, elöl nincs rendszámom
A 140-ből vonjál ki 100-at és kb +KAPODD AZT A SZÁMOT AMI A CSEKKEN SZEREPELHET. dE LEHET+SEM VÓLTÁL NEKIK
Reggelt, Ma elhaladtam egy sün mellett szemböl mértek 100-as táblánál úgy 140-nel mehettem, mögöttem BMW X6 tolta neki.... , közvetlen jobb oldalt mértek autóból, első üllésen volt a süni, Várható valami csekk ?
Ebben volt némi fekete humor...