akkor segithetnétek, én csak 1x vettem jegyet a hungaroringre elövételben, itt nem tudom mi a teendü, ha valaki lenne kedves tájékoztatni , megköszönném
Sziasztok! Csütörtökön átestem a tűzkeresztségen, felavattam minden koptatómat a képen épp a csizmámról hagytam elfelé a műanyagot, külső ívről szedtem össze az utsó menet után.
A cikrítós térdkoptatók nagyon látványosak állítólag (én ugye nem látom csak érzem, a képek meg nem adják vissza), csak ajálani tudom mindenkinek.
Nah szép estét mindenkinek, kisöcsinek hála fent van az uj láncom is gyakorlatilag már csak a kormánycsapágy van vissza és minden kopó alkatrész uj a gépben, hála az égnek most jópár évig nem kell zsebbe nyulni. kicsit nyugotaban indulok neki BRNO-i utnak.
Tegnap megjött a gyári kuplungbowden ki is cseréltem a régin volt egy pici benyomodás " amúgy teljesen jó " de hát legyünk precizek 7-es nek már kész a fényezése?
Reggelt, Ma elhaladtam egy sün mellett szemböl mértek 100-as táblánál úgy 140-nel mehettem, mögöttem BMW X6 tolta neki.... , közvetlen jobb oldalt mértek autóból, első üllésen volt a süni, Várható valami csekk ?
a műanyag koptatónak egy hátránya van, hogy nem ér semmit
A cikrítós térdkoptatók nagyon látványosak állítólag (én ugye nem látom csak érzem, a képek meg nem adják vissza), csak ajálani tudom mindenkinek.
Mondtam neki, hogy ez az utolsó határidő. Birkatürelmű ember vagyok, de most már
Milyen kis brigád lesz Brno-ba ...
Tegnap megjött a gyári kuplungbowden ki is cseréltem a régin volt egy pici benyomodás " amúgy teljesen jó " de hát legyünk precizek 7-es nek már kész a fényezése?