Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mer nem bir, bár ha szépen megkéri erikát, és tankolja a 10est akkor jöhetne avval, és még sokkal olcsobban meguszná mint mi
Mé' nem jön?
Így is nehéz az első kereket az úton tartani hja de Eksönke bizt hiányozni fog
Mert mostanság nem nagyon ült rajta kivéve amikor elvitte az enyémet
Akkó hozhatod kisöcsit, legalább felülhetne egy 12esre
1edül!
Te egyedül jössz vagy hozol valakit?
há de nem?Olyan vok mint a fuvaros lova
Akkó te vizelj a overálba
valahogy ugy. a Te is jön meg a ve is.
A lista igy teljes.
BRNO SBK
1.Bird
2.GURO
3.Dömpi
4.Zotya
5.Szöllö
6.Marcipán75
7.Te
ve&Eras
Carok a trafira
Mivel még 3 hét van a versenyig, addíg még sok minden változhat. De a listát majd mindenki aktualizálja!

BRNO SBK
1.Bird
2.GURO
3.Dömpi
4.Zotya
5.Szöllö
6.Marcipán75
akkor viszont figyelj oda, mert pont ott van egy fix trafi kifelé , de ha már muszály belassitanod akkor álj meg te fagyit kapsz.
Tavaly mi végig pályán mentünk, mert tankoltunk egyet a határ előtt és egyet Brnoban. És különben is én nem kávézok és így nem állok meg
oksi, javaslom tatabánya lehajtó utáni shell benzinkutat, ott van lehetőség kiülni egy kv-ra. akkor ott tali, de addig még ugyis beszélünk,
Tbányán pályán vmi benzin kúton +állunk értetek.
És onnan a mol kutról merre lessz a menet, Tbányáig eljöttök a pályán vagy már elötte kocc van róla? mert akkor nem mennénk vissza ha keresztüljöttök rajtunk.
én meg az ismert okokból nálad leszek időben, de ezt telefonon leegyeztetjük
Ok!
Bird Mester,én fél8kor ott vok amit leírtál:-)
Akkor neki elég 6:30-kor indulnia

Orbán is jelezte, vele majd egyeztetek, Dabasról indul a 14-essel
Brno SBK
Indulás 2011.07.10. (vasárnap)
Találkozóhelynek javaslom az M1-MO csomópont utáni első MOL kutat (ez még a zsámbéki lehajtó előtt van).
Az SBK első futama 12:00-kor kezdődik így a tavalyi évhez hasonlóan 7-8 körül szerintem elég indulni. Laza 140-150 körüli tempó + tankolás + jegyvásárlás + pisi + helykeresés és délre már látjuk a viadalt. Utána hazafelé megálló a bábolnai mekinél
Természetesen ezek nem kőbe vésett dolgok, mindenki jelezze ha van valami észrevétele.
Jegyárak: kb 26-35 EURO, a paddock pitwalk nélkül kb 65 EURO, de az a helyszínen már nem szokott lenni. Én gondolkozom azért egy paddockban, de ha akar vki akkor szóljon, mert a héten én megrendelem.

A csapat:

1.Bird
2.GURO
3.Dömpi
4.Zotya
5.Szöllö
6.Marcipán75
7...
8..
Az jó lenne, mert igy elég csak cserélnem, nem kell szabit kivennem, azért jó lenne lassan tudni ki jön ki nem, hol lessz a tali, ilyesmik .