Marcipán!
Ismerősömet lehet érdekelnék az extráid a motorról!Ezeket külön is eladnád?A rendszer, sportlégszűrő meg a power commander!Árat mit gondolnál értük?
tényleg szölő mester te nagy egykeró bajnok vagy, (régi emlékek miatt fzr1000exuo) használhatom bátran holtpont környékén a gépet, rendesen kap olajzást olyankor mindig bennem van a régi emlék amikor holdpont körül megragadt az fzr, vagy modositani kell valamit a gépben? még nem láttam belülröl a blokkot hála az égnek, de nem is szeretném ha ugy járnék mint te. üdv (és nem nagyarcosokodás volt csak tényleg nem akarom hogy baja legyen a vasnak)
Mindenkinek kell egy PAFF, hogy visszavegyen a nagy arcából, én is ilyen voltam, bár mostanság megint kezdem tulzásba vinni a dolgokat, már a 2-3 ba váltást gyakorolgatom egykerón, elöbb utóbb baj lessz belöle.
Szeva
a C3 az felesleges szerintem,minek aza a lazaság?
Én a csapágyboltba bementem (13.Hajdú utca) és vettem koyo-t gumi porvédőset a gyári(kawasakis) ár töredékéért ,és ha jól emlékszem akkor a gyári is koyo volt .
Helyes helyes Szölő báttya , Brno-ra én is készitgetem a vasat, már csak a láncszett van vissza és szupcsi a gép, na meg a stabit kéne valahogy felraknom.
Na leporoltam a Bestiát,kapott biztosítást +friss műszakit Brnóra kész .Bird és Marcipán szuper figurák vagytok talán még a Siófok kikötői találkát is+ismételhetnénk !
Mivel nincs nagyon más téma, ezért remélem, hogy nem megyek az agyatokra a csapágyas kérdéseimmel.
Szóval: a neten egyes fórumok 6005/2RS méretet, míg máshol 6005/2RS C3-at adnak meg (az utóbbi a lazább illesztésre utal).
A gyári 6005 UU, ami nem segít, sőt a Kawasaki sem tudja megadni, hogy melyik legyen. Szóval a kérdés: C3, vagy sem?
Vazzzeee mingyá megyünk Brnoba
Külön nem eladó, csak a motorral együtt ....
Ismerősömet lehet érdekelnék az extráid a motorról!Ezeket külön is eladnád?A rendszer, sportlégszűrő meg a power commander!Árat mit gondolnál értük?
A motor még meg van, semmi komoly ....
Betonman! Örülök a híreknek , bár mi készültünk
Marcipán! Jelentkeztek már a vasra?
a C3 az felesleges szerintem,minek aza a lazaság?
Én a csapágyboltba bementem (13.Hajdú utca) és vettem koyo-t gumi porvédőset a gyári(kawasakis) ár töredékéért ,és ha jól emlékszem akkor a gyári is koyo volt .
Van egy kék szinű elox rövid fék-kuplung karom ZX12-höz 2001-2005-ig jó.Az ára 10000Ft párban!
06303210309
bali105@t-email.hu
Szóval: a neten egyes fórumok 6005/2RS méretet, míg máshol 6005/2RS C3-at adnak meg (az utóbbi a lazább illesztésre utal).
A gyári 6005 UU, ami nem segít, sőt a Kawasaki sem tudja megadni, hogy melyik legyen. Szóval a kérdés: C3, vagy sem?
Üdv,
DA