Hát aki a kawasaki ZX-12R tipusát veszi az alap,hogy degenerált. Miért nem elég pld 6kilós hornet?De aki ezt a Bestiát még turbózni akarja,az van annyira beteg hogy orvos az tuti nem tudja gyógyítani csak a szalagkorlát Marcipánnal vasárnap du megyek hozzá motorozni,kipróbáljuk az új gépét(majd jól+büntetem !)
hallotam már turbós 12esről, de az már nem embernek való, talán azzal még Bird mester is küszködne, szerintem baszott sok pénz lenne mire minden olyan alkatrészt kicserélnél amik elbirnának egy turbót, a motorod árát szerintem minimum, és utána gyakorlatilag csinálnál egy élvezhetetlen szar benzinzabáló állatot
nem, nem, tök jó a gép, ma vettem rá új gumikat, most olyan mintha sínen menne, egyre jobban az az érzésem, hogy mi a fenének akartam én busát, ennél talán nincs is jobb motor a világon, lassan még a monsteres matricákkal is megbarátkozom, lehet, hogy sajnálnám is szétbarmolni, olyan gyönyörű gyönyörű gyönyörű most így.. de csak elvileg: nagy szívás lenne egy turbó?
Kedves beteg barátom te beteg vagy? Zx12re turbó?
mivan veled, ha kevesled amit nem hiszek igy párszáz km után, akkor tegyél rá egy pc-t azt utána huzogasd,
biztos van, de szarul néz ki
de nem is a szélvédelem a fő gáz hanem a fék..mintha a lábammal fékeznék
a proptecheseknél is van egy srác aki k3 busára zx14 futóművet és féket rakott. na az igazi kis frankenstein lett
valóban jó motor a k8-tól busa, de fék az nincs rajta, se szélvédelem...
legkésőbb télen megcsináljuk a zx-et és jövőre bárhol-bármikor üti a busát legfeljebb az én gyávaságom miatt lesz hátrányban
Hát kár volt a Busát a Kawára cserélni,mikor az(új) busa úgy tudom igencsak jó motor,és kiforrt példány,Főleg hogy szerinted instabil is .Domi:Sztem +ijednek a kilométertől mert ugye nálunk minden eladásra szánt hasonló korú gép le van tekerve 15800km-re na jó max 19900 de 1190000 és még ha abból engedsz bizt hamarabb elkel,persze sztem is többet ér de kevesen vesznek mocit mostanában sztem,ha+valaki még is az k.rvára válogat és pont nem nálad, na az a baj.Vegyél telket lakást stb ingatlant annak is most lent van az ára,és szemtelenül belelehet tólni a Bestiát De őőő kifesthetem érte a nagyszobát na jó ez rossz poén volt.1szó mint 100,sztem csak nem volt(eddig)szerencséd az eladásnál de majd mi szurkolunk ok?(vagy nem )üdv:Szöllő
nos
két dolog amiben kompromisszumot kell kötnöd ha zx14-et veszel:
180 felett és 300-ig sem javul.. nekem instabil (a busához képest)
és nem erősebb mint a mostani motorod tudom, bemérettem...
minden másban első osztályú
ha ez így jó neked csakis ilyet vegyél...
ez nem rossz ár érte, abszolut, de mivel nem hivnak ezért "sokalják" valoszinüleg, probáld meg amit mondtam engedd le egy kilót és vedd ki az extrákat "papiron a hirdetésbe" hidd el sokkal nagyobb az esély hogy elvigyék
1,29-ért van hirdetve, de nincs mozgás...
Persze lehet, hogy kicsit erősebben kellene az eladással foglalkozni (csak pár honlapra tettem fel).
Kösz az infót.
Üdv,
D
Pont ez volt a kérdésem, hogy mi legyen az irányár
Látva a piaci helyzetet, vhol 1,1 - 1,2 között lehet eladni, de győzzetek meg, hogy ér ez többet is!
csak egy jótanács, az extrákat nem fogják megfizetni, ha megvan mindenből a gyári (és mért ne lenne) azzal áruld, mert senkit nem érdekel az exztra, el szokták fogadni ajándékba, de azzal te nem jársz jól, mi az induló ár domi?
mivan veled, ha kevesled amit nem hiszek igy párszáz km után, akkor tegyél rá egy pc-t azt utána huzogasd,
gondolom az oldal idomok nem férnének fel rá?
a blokkot mennyire baszná szét?
a futóművet is kéne cserélni?
de nem is a szélvédelem a fő gáz hanem a fék..mintha a lábammal fékeznék
a proptecheseknél is van egy srác aki k3 busára zx14 futóművet és féket rakott. na az igazi kis frankenstein lett
legkésőbb télen megcsináljuk a zx-et és jövőre bárhol-bármikor üti a busát legfeljebb az én gyávaságom miatt lesz hátrányban
két dolog amiben kompromisszumot kell kötnöd ha zx14-et veszel:
180 felett és 300-ig sem javul.. nekem instabil (a busához képest)
és nem erősebb mint a mostani motorod tudom, bemérettem...
minden másban első osztályú
ha ez így jó neked csakis ilyet vegyél...
köszönöm, a Tiéd is. Csere értékegyeztetéssel?
Viccet félretéve, a következő vagy ZZR 1.4, vagy GTR lesz (esetleg FJR).
D
ha 2 hónapja tudom a tiedet veszem meg
mostmár mind1
egyébként szép a motorod
Persze lehet, hogy kicsit erősebben kellene az eladással foglalkozni (csak pár honlapra tettem fel).
Kösz az infót.
Üdv,
D
Látva a piaci helyzetet, vhol 1,1 - 1,2 között lehet eladni, de győzzetek meg, hogy ér ez többet is!