Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2-3 naponta sikerül mennem egy-egy nagyobb kört. Sőt bevontam a melóba is a 12-est. Azóta nagyon tekintélyem lett a munkatársak előtt.
Húúú tegnap du+ma délután is olyan jót motoroztam a kis Bestiámmal .Kultúráltan mentem (nem röhög! )és pesze figyeltem a Rend-re
Köszönöm az ötletet!
Köszönet, így már menni fog
Tessék, előástam neked:
Első kerékben = BEARING-BALL,#6005UU = 6005-2Rs = 47x25x12mm
Hátsó kerékben = 601B6205UU BEARING-BALL =6205-2RS =52x25x15 mm
Hátsó lánckerékben =BEARING-BALL,#6006G =6006-2RS = 55x30x 13mm
Nekem is már csak a kormánycsapágy meg a lánszett van vissza minden más uj fékbetétek gumik kerékcsapágyak. ég és föld a gép most.
Szia!
első kerékbe 2csapágy ,a hátsóba is 2+1 a menesztőbe.
én cseréltem az összeset mert egyszerre gyűltek a km-ek,vagyis nem a hátsó kerekembe sokkal több kilométer van mint az elsőbe .
csak rajtad áll mivel én szabad vagyok akkor mint a madár
Na látod ez egy jó cél az ut elött kicsit meghuzzuk a melót lové is lessz, és még jól is érezzük magunkat, helyes helyes pártolom a dolgot
egyébként vasárnapra nem kell szabadság, és szerintem szombatra sem. péntek az meg nem érdekes, jó lenne 2 naposra tervezni, de majd meglátjuk.
Szia,,én nagyon szeretnék menni ,szabim is van még, de nem rajtam múlik, addíg én is kicsit többet dolgozom és meglesz a kavics aztán kiderül
Hello,

köszönet az infoért. Csak a bizonyosság végett: 2 db kell, ugye?
Brno: nálam nagyon képlékeny még, de amennyiben úgy alakul, megyek.
Üdv,
Domi
Na látod, a hónapot néztem be, szoval 7dik hó. én azt mondom 2 napra nem hiszem de a vasárnap reggeli indulás az jól hangzik, kik lennének 1 naposok srácok? mert akkor mehenénk 1üt. sajna a 2 nap majndem 100% hogy kizárt.
Lillafüred a te helyed papa gyönyörű környezet a tó olyan mint egy gyöngy körbe hegyek kastélyszálló autópályán Miskolcnál lejössz és még egy kis Egri kiruccanás is belefér ha meguntátok lillafüredet.Peströl vagy másfél két óra tök kényelmesen.Gyönyörű a hely és végig jó az út.
A meló sem kicsi. Szűkben pedig más a jó!
Kedves fórumtársak!

Javaslatot, ötletet szeretnék kérni. Közép-, Észak-, vagy Kelet- Magyarországon keresek szép úti célt, ahol a környezet egy első randis hölgyet is elvarázsolna. És nem is gémberedik el, mire odaérünk. Ja és ebédelni is lehet...
.... addig még van 1 szük hónap .....
Hali,

Vasárnap reggel 8 kor indulunk ... zsir lesz ...
csak 1 napra szoktunk menni de az nagyon odabasz
Bevállaltam maszek melót, délutánonként és hétvégén tudom megcsinálni.
5 Szöllő! intézem a szabadságot hétvégére .Esetleg ha Szomb mennénk mennyivel többe fájna?
Na na gyülünk
1.Bird
2.GURO
3.Dömpi
4.Zotya
5.Szöllö
6.Marcipán75
7...
8..
[15514] tegnap 09:00
comment, le van írva, és ott a lista is..
mikor is szeretnétek nebbi brno ba-? mert azt nem irtátok oda. felgumiztam a vasat. megjavult minden negativ tulajdonság megszünt, na jó, a segge dobálását most jobban csinálja, mint a slickel, de hát ö tudja.
Tavaj 30000 ropibol megvot a jegy + benzin ... tudom, hogy nem ocsó de 1 évben csak egyszer van.... és szerintem élvezhetöbb mint a túllihegett Gp na és hát a csajok
.....
NA .. na 130-140 Km/h csak tudsz jönni .... mi sem megyünk többel... tessék jönni