tudja valaki, hogy mi a pontos mérete és száma a első kerék csapágyának? Görgőztetnem kellett az első felnit (pesti utak), s úgy látszik, ez is kapott. 2005-ös, amerikai változat.
Más. A radiális féknyereg fékbetét kitámasztó lapkái (nem tudom beazonosítható-e így, de arra az izére gondolok, ami a féknyereg tetején van, s lenyomja a betéteket) mozognak. Néztem egy másik mocin, ott stabil. Ez normális így? Vagy idővel elveszti a rugalmasságát, s ilyenkor produkál hasonló tüneteket?
Üdv,
Domi
A rögzítőlemez ha laza akkor egy fogóval lehet hajlítani rajta annyit,h újra passzos legyen .ez meg a csapágy
1. Bird
2. Dömpi
3. Marcipán 75
4. Zotya
5. GURO
6. ...
Jegy : kb 9000 ft
üzemanyag: " 4 tankolás " reggel 8-kor indulunk Bp-ről kb: 600 km ... oda vissza.
Élmény = nem megfizethető minden másra ott a ..... ...
15258-hozzászólásom...
tudja valaki, hogy mi a pontos mérete és száma a első kerék csapágyának? Görgőztetnem kellett az első felnit (pesti utak), s úgy látszik, ez is kapott. 2005-ös, amerikai változat.
Más. A radiális féknyereg fékbetét kitámasztó lapkái (nem tudom beazonosítható-e így, de arra az izére gondolok, ami a féknyereg tetején van, s lenyomja a betéteket) mozognak. Néztem egy másik mocin, ott stabil. Ez normális így? Vagy idővel elveszti a rugalmasságát, s ilyenkor produkál hasonló tüneteket?
Üdv,
Domi
2011.07.08-10.
1. Bird
2. Dömpi
3. Marcipán 75
4. Zotya
5. ....
6. ...
...
Zx12 találkozó? terveztek ilyet
Köszi az infót,írtam neki,remélem megtudunk egyezni