Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz ... tudnak dolgozni a fiuk
Szia Macipán Szépen kilakatolták vasat ,a majd nem totálkár után,a fényezés sem piskóta.
akkor csak jól láttam hogy marci hirdette a nagy vasat.
szép verda.
Szia,

Irtam nektek emailt...
Sziasztok!

Eladó mindene

Üdv: Andi
Kabbbbbeeeee
Titok ...
Amugy 1 hétig árulom, ha nem megy el akkor 2 mocim lesz
Ehhhh mi a tőgy. Mi lesz a következő Marcipán? Brnoba csak ZX12R-el lehet jönni
Szia, de én árulom...

Jön a másik moci, azért adom el....
Sztem nem Ő. Az Övé igencsak többet ér. Az a legszebb 12-es amit eddig láttam. Bár a Tevéé amikor még nem egy romhalmaz volt, akkor megközelítette...
Ami olcsó annak megvan az oka gyerekek ami meg drága annak meg megint.x . ,igény függő!
üdv! te árulod a 12-est 950-ért?
miért adod el?
Bigoneoszi! Árban jó a gép, mert a 2003-asokat lime green színben 1,1 körül árulták télen is. Annyiban azért jónak tűnik a gép, hogy az idomok gyárinak tűnnek, még a matrica is a gyári ezüst, index, plexi gyári, a markolatot lecserélte divatos zx-esre, de hát ezt szeretjük .
Viszont az akra dob az elég gyenge utánzat szerintem. Ja és az üléspúpra rákérdeznék vételkor, mert elég drága beszerezni. Van vagy 30 ropi és neten is elég ritka. Bár a múltkor ebay.de-n volt kb 10 e ft-ért. De tudod, élőben kell sasolni!
Így ránézésre kép alapján én bekóstólnám, de mint mondtam 2003-as a gép, mert csak abban az évben volt lime green. Nekem is van kettő
Köszi Bird...
1ik Cimbim nézegette, h lehet becserélné a gépét rá...
Zöld lime green színben csak 2003-ban gyártották. Max az üzembehelyezés lehet 2004-es. Az ilyen mocikat jobb élőben megsasolni, hogy milyen mert a képek sokszor nem mutatnak semmit, csak azt, hogy kurva jól néz ki A visszapillantó nem gyári rajta. Lehet, hogykigyúrt vállás fickó volt a tulaj
Háááát 1,8-at meg biztosan nem adnék egy 12-esért. Sok mocit hírdetnek a neten, de jóval olcsóbbak. Bár kinek mi kell
és a hozzászólás igy helyes ez biztosan nem 2004-es moci, márcsak a fékekből kiindulva
én a zöldröl beszélek a másik az biztosan 2006-os és ha jól tudom az egyetlen fiatalabb darab az enyémnél.
ez sem 2004es oda vagyon írva,h 2006,mint a tiéd.2004ben nem volt aranybuzi fényezés
igen, ez biztosan 2004 es moci, de attol még szép hogy már 6 vagy 7 éves
ha sok pénzem lenne,én meg venném ezt a szépséget
nem ismerem,de a faxom kivan az ilyen hirdetésektől....milyen 2004? azt se tudja a paraszt,h mit árul,én nem vennék ettől egy gyufát sem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_12_r_csere_makula
tlan-4508152. Én csak ebben tudok segíteni ha érdekel v.kit
Ezt a 12-est ismeri valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_12_r-4782742
Sorry. Mobilnetről nyomulok és nem engedi a képet feltölteni.
Például ilyen, vagy hasonló, vagy teljesen más...