Bigoneoszi! Árban jó a gép, mert a 2003-asokat lime green színben 1,1 körül árulták télen is. Annyiban azért jónak tűnik a gép, hogy az idomok gyárinak tűnnek, még a matrica is a gyári ezüst, index, plexi gyári, a markolatot lecserélte divatos zx-esre, de hát ezt szeretjük .
Viszont az akra dob az elég gyenge utánzat szerintem. Ja és az üléspúpra rákérdeznék vételkor, mert elég drága beszerezni. Van vagy 30 ropi és neten is elég ritka. Bár a múltkor ebay.de-n volt kb 10 e ft-ért. De tudod, élőben kell sasolni!
Így ránézésre kép alapján én bekóstólnám, de mint mondtam 2003-as a gép, mert csak abban az évben volt lime green. Nekem is van kettő
Zöld lime green színben csak 2003-ban gyártották. Max az üzembehelyezés lehet 2004-es. Az ilyen mocikat jobb élőben megsasolni, hogy milyen mert a képek sokszor nem mutatnak semmit, csak azt, hogy kurva jól néz ki A visszapillantó nem gyári rajta. Lehet, hogykigyúrt vállás fickó volt a tulaj
Háááát 1,8-at meg biztosan nem adnék egy 12-esért. Sok mocit hírdetnek a neten, de jóval olcsóbbak. Bár kinek mi kell
szép verda.
Irtam nektek emailt...
Eladó mindene
Üdv: Andi
Amugy 1 hétig árulom, ha nem megy el akkor 2 mocim lesz
Jön a másik moci, azért adom el....
miért adod el?
Viszont az akra dob az elég gyenge utánzat szerintem. Ja és az üléspúpra rákérdeznék vételkor, mert elég drága beszerezni. Van vagy 30 ropi és neten is elég ritka. Bár a múltkor ebay.de-n volt kb 10 e ft-ért. De tudod, élőben kell sasolni!
Így ránézésre kép alapján én bekóstólnám, de mint mondtam 2003-as a gép, mert csak abban az évben volt lime green. Nekem is van kettő
1ik Cimbim nézegette, h lehet becserélné a gépét rá...
Háááát 1,8-at meg biztosan nem adnék egy 12-esért. Sok mocit hírdetnek a neten, de jóval olcsóbbak. Bár kinek mi kell
tlan-4508152. Én csak ebben tudok segíteni ha érdekel v.kit
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_12_r-4782742