Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, sajna az nem én voltam. De mennék már a Balaton felé is...
Hello Mindenki!

Póló akció a készlet erejéig!
Mindegyik 2990ft/db
Ha szabad kérdeznem láthattalak Siófokon motorozni? Szoktunk arra motorozni és szinte mindig látunk egy szürke Scorpion dobos tizenkettest
Zöldet szerettem volna, ugyanolyat mint Marcipán gépe, de megláttam élőben és valami kegyetlen mód megtetszett Meg csak ez a motor volt az akkori kínálatban, ahol rendes árba számolták be az R6-ot
Szép! A kék a kedvenc színem, de úgy hozta az élet, hogy szürke 12-es sikeredett. De már alakul a terv a fejemben az egyedi színezésről.
nyertél
De azt írtad! "Hát szerintem nyugodtan irhatom én is, de action is mivel ugyanarrol a stabirol beszélünk extreme-tech , nem olcsó de a lagjobb szerintem"
Ha csak anynit írtál volna, h nekem fasza volt ez is, hozzá sem szóltam volna...
Jó reggelt, kellemes hétvégét, széles utat mindenkinek!
x5 az nem raj az családi ótó a vizfejü németeknek
X6 köll
kedves oszkár nem azt irtam hogy a legjobb az a stabi, hanem hogy tökéletesen végzi a dolgát és nekem (ünk) bevált és jobb felesleges, nagyon nem ugyanaz a 2 állitás, de tökmind1 mit irok ugyis lehurrogtok mindig . Pont teleszarom , nem érdekel már más véleménye
köszönöm szépen, megkaptam. üdv
OOOOOO akko hamma lesz X5 is meg kész lesz a 12-es is!
nincs is fizetésem Oszi bátyó ,már csak a rezezésből meg a bodzából élek
Szia, ma este viszem
Szia Szabolcs sikerült megcsinálni a robogodat kellene a bit készletem,ha már nem használod légyszíves juttasd vissza .Köszi
Szia Gábor! Beadtam ma az adásvételit oda a helyre. üdv
Elég baj az. Pedig a fizetésedet arra kéne költened!
Sajnos nem,és idén nem is fogunk .Bár a Suzukimmal amivel mostanában járok,lenyomnálak kanyarban 90ig
Na ez benne a lényeg. Csak kínai noname ne legyen, aztán jó az, ha csinálja a dolgát. Jaja, mint a rossz pénzt!
Nem voltam ott, nem tudom mi történt, csak azt, h azóta nem motoroztunk 1ütt...
Szerintem nem kell ezt a márkát sem leszólni,sem magasztalni,de a személyes véleményem az,h profi cucc,a Szöllő hyperjével egyetemben.Tevét meg ismerjük .Abba meg ne menj(ünk) bele,h az én gépem mitől "darabos",de annyit mondok,h sem a hyperpro,sem a gyári suzuki gátló nem mentett volna meg abban a pillanatban,mert nem volt vele összefüggésben.
Széles utat.
Nem, nekem gyári van, mert az enyémen ez szériatartozék...
Amúgy a tiéd sem válhatott nagyon be, mert akkor nem lenne darabos a gép...
Amúgy csak a Teve megnyílvánulására válaszoltam, mert miért az övé(ami volt) az a legjobb? Keressen rá googléban a kormánylengéscsillapítóra, aztán nézze meg hányadik találat lenne az Ő márkája...
Üdv arcok!
Oszi,nekem stabi bevált,nem cserélném le.De mitől tud többet egy Hiperpro szerinted?! mert neked az van?
Természetesen porosodik, meg bogarasodik.
Remélem hétvége.