Zöldet szerettem volna, ugyanolyat mint Marcipán gépe, de megláttam élőben és valami kegyetlen mód megtetszett Meg csak ez a motor volt az akkori kínálatban, ahol rendes árba számolták be az R6-ot
De azt írtad! "Hát szerintem nyugodtan irhatom én is, de action is mivel ugyanarrol a stabirol beszélünk extreme-tech , nem olcsó de a lagjobb szerintem"
Ha csak anynit írtál volna, h nekem fasza volt ez is, hozzá sem szóltam volna...
kedves oszkár nem azt irtam hogy a legjobb az a stabi, hanem hogy tökéletesen végzi a dolgát és nekem (ünk) bevált és jobb felesleges, nagyon nem ugyanaz a 2 állitás, de tökmind1 mit irok ugyis lehurrogtok mindig . Pont teleszarom , nem érdekel már más véleménye
Na ez benne a lényeg. Csak kínai noname ne legyen, aztán jó az, ha csinálja a dolgát. Jaja, mint a rossz pénzt!
Nem voltam ott, nem tudom mi történt, csak azt, h azóta nem motoroztunk 1ütt...
Szerintem nem kell ezt a márkát sem leszólni,sem magasztalni,de a személyes véleményem az,h profi cucc,a Szöllő hyperjével egyetemben.Tevét meg ismerjük .Abba meg ne menj(ünk) bele,h az én gépem mitől "darabos",de annyit mondok,h sem a hyperpro,sem a gyári suzuki gátló nem mentett volna meg abban a pillanatban,mert nem volt vele összefüggésben.
Széles utat.
Nem, nekem gyári van, mert az enyémen ez szériatartozék...
Amúgy a tiéd sem válhatott nagyon be, mert akkor nem lenne darabos a gép...
Amúgy csak a Teve megnyílvánulására válaszoltam, mert miért az övé(ami volt) az a legjobb? Keressen rá googléban a kormánylengéscsillapítóra, aztán nézze meg hányadik találat lenne az Ő márkája...
Póló akció a készlet erejéig!
Mindegyik 2990ft/db
Ha csak anynit írtál volna, h nekem fasza volt ez is, hozzá sem szóltam volna...
X6 köll
Nem voltam ott, nem tudom mi történt, csak azt, h azóta nem motoroztunk 1ütt...
Széles utat.
Amúgy a tiéd sem válhatott nagyon be, mert akkor nem lenne darabos a gép...
Amúgy csak a Teve megnyílvánulására válaszoltam, mert miért az övé(ami volt) az a legjobb? Keressen rá googléban a kormánylengéscsillapítóra, aztán nézze meg hányadik találat lenne az Ő márkája...
Oszi,nekem stabi bevált,nem cserélném le.De mitől tud többet egy Hiperpro szerinted?! mert neked az van?