Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm, jófajátnak tünik ez a kormánystabi, mibe fáj?
Vegyél egy z1000-et
és fent van a gépen? vagy csak porosodik?
lehet állítani fényerősséget és azt is, hogy kéken vagy fehéren világítson. csak nem emlékszem hogyan kell. Törzskönyv? Üdv.
üdv jimy mester hát maga, rég halottam rólad, miujság miért duzzogsz?
kisöcsinek jobban kellett, igaz most csak porosodik
Ugye nem te vetted be? Mid nőtt meg tőle?
Akkó+mé adtad eeeel? Nekem Hyper-pró van
Nekem ilyen van, csak sötétben vakít.
Üdv urak. Ki volt Makón? Szép 12-esek voltak.
ennél a 21 ponton állithato extremetech stabinál jobb nem kell mivel tökéletesen elvégzi a munkáját :)
a fogamzás .
Mitől is ez a legjobb? Mert neked ilyen volt?
Sztem egy Hyperpro többet tud...
Köszönöm.
az FI az csak egy szaros LED akárhová teheted,vagy ha nincc hely a kijelzőn akkor bekötöd az üresjelző helyére.
ezt ismerem, és teccik is, viszont nem tudom hogy kiváltaná e teljesen, a kilométert (össz) mutatná e, a legfontosabb jelzést tudja e FI, ilyenekre gondoltam szerinted?
Tessék Teve!
Itt van a műszer!
na látod olvasni se tudok te az alsóidomot kritizáltad joggal.
na akkor hogy képbe legyél, az a 10r lámpa is ( nem volt szép ezen a motoron) azért volt fent mert eléggé széles volt , hogy beférjen az óracsoport, a Z1000-el is az a baj hogy egyszerüen nem lehet sehova tenni azt a nagy és széles müszerfalat, ebbe nagynehezen belekönyörögtem ugy hogy gyakorlatilag felraktam a kormányra, marha jó lenne ha lenne egy kompatibilis óra ami ugy néz ki mint a Z gyári oracsoportja, abban a pillanatban z1000 fejidomom lenne
hát az az alsó idom elégé ergya szerintem szerezz rá egy Z1000-re valót .
ja és igazad lehet, ha nem is totál, de engedni fogok a hátulján mindenképpen, mert igy már a sportmotor filling ugyis ugrott, csak a nagy bajom az alsü 10r idommal lessz, mert igy is a földet verdesi, föleg ha visszaengedek rajta, akkor már a sorompünál se tudok átjönni , igy is ha agresszivan megyek át akkor bele bele koccan, lehet azon is faragnom kell , mert most nagyon lent van.
Hát szerintem nyugodtan irhatom én is, de action is mivel ugyanarrol a stabirol beszélünk extreme-tech , nem olcsó de a lagjobb szerintem.
Melyik típusú gátló vált be nektek?