ezt ismerem, és teccik is, viszont nem tudom hogy kiváltaná e teljesen, a kilométert (össz) mutatná e, a legfontosabb jelzést tudja e FI, ilyenekre gondoltam szerinted?
na akkor hogy képbe legyél, az a 10r lámpa is ( nem volt szép ezen a motoron) azért volt fent mert eléggé széles volt , hogy beférjen az óracsoport, a Z1000-el is az a baj hogy egyszerüen nem lehet sehova tenni azt a nagy és széles müszerfalat, ebbe nagynehezen belekönyörögtem ugy hogy gyakorlatilag felraktam a kormányra, marha jó lenne ha lenne egy kompatibilis óra ami ugy néz ki mint a Z gyári oracsoportja, abban a pillanatban z1000 fejidomom lenne
ja és igazad lehet, ha nem is totál, de engedni fogok a hátulján mindenképpen, mert igy már a sportmotor filling ugyis ugrott, csak a nagy bajom az alsü 10r idommal lessz, mert igy is a földet verdesi, föleg ha visszaengedek rajta, akkor már a sorompünál se tudok átjönni , igy is ha agresszivan megyek át akkor bele bele koccan, lehet azon is faragnom kell , mert most nagyon lent van.
Sztem egy Hyperpro többet tud...
Itt van a műszer!