Pupu a hátulját engedd vissza le,az elejét meg feljebb picit és jobb lesz! a te kormányodhoz felesleges ennyire előre "billenteni" a motort. a másik meg hogy a /65 ös gumival az én lábam se ért le rendesen ,pedig nem vagyok egy törpe.....
mikor?! ha keményen vereted akkor mindig ,gyorsításoknál amikor elkönnyül az eleje, 3ba is,de az volt a legjobb (régebben még nem volt stabim ) amikor kanyarból kifelé jól leborítva betapad a hátsó guma,és felhúzza az elejét és meg is rázzza a kormányt rendesen...na az felbassza az adrenalint . Stabival sokkal gyorsabban lehet menni rosszabb úton is! szerintem az 2004től (a régebbiek nyugisabbak) kötelező erre a gépre,mert minden túlzás nélkül életet menthet. ,köszi Teve
mentem vele ugy kilo környékén , felértem egy dombra és gázadáskor 2 be (mert itt még lazán huzza magát ) picit megemelte a nózit és amikor talajtért iszonyatosan becsapkodott a gép alig birtam összeszedni , bánom hogy aki mögöttem jött nem videózta, nem volt egyszerü kicsit be is szartam.
Igen én is igy voltam vele, sosem volt még ilyen megbizható erős gépem, az első 5000 km-ernél nagyon izgatott voltam, mindig mutatott ujjat a gép, viszont fontos, stabilizátor legyen, én is eladtam, azóta is bánom, bár motmár azt nem is tudnám feltenni a magas kormány miatt, de stabit mindenképpen rakok fel rá, mert hajlamos csapkodni a drága, arra mindenképpen figyelj hogy eszi a gumit, akármit is csinálsz vele, de biztos vagyok benne hogy te is imádni fogod
jó reggelt, látom a dorumtagok lesz@rják ezt a topicot, most vagy mindenki eladta a gépet, vagy ennyire jó idő van hogy senkinek nincs 5 perce hogy beirkáljon. az enyém áll már több hete is de azért be benézek ide is. kedves 12es tulajok irjatok már, ne csak magamba irkáljak.
hát sajna ezekkel a forumtalikkal az a baj hogy általában mindig heppy, és a cégem beleköp a levesembe és szerveznek valami olyan melót amiből nem lehet kimaradni, most se történt másképp, beszervezték kunmadaras időpontjára is és sajna ha birtokvitára beosztanak onnan nehhéz lekoccolni. szerintem a következő talira rafkós leszek és egyszerüen egy héttel elötte bejelentem hogy tüdőgyulladást kaptam vagy gyomorhurutot mind1 valami ágybanfekvős balhé lessz, mert ezek a leglehetetlenebb időpontokra tüzik ki az olyan melót ahova 100 embberrel megyünk.
Vettem egy Ramirez kormánytartót. Szerintetek tudok vele kormányváltást elindítani?
http://www.tesztmotor.hu/images/stories/KT/kawasaki_ivanics_tesztmo
torok/kawasaki_ivanics_1.jpg
Majdnem minden nap megyek vele. Már 2.000.Km körül tartok. Egyre jobban szeretem.
Uff!
Anyucim
Itt még nem volt átalakitva tente motorja :D
jól mentünk igen Kunmadarasra
viszont Citadellára is jól jötél
feszt csak dolgozol, de jól elvoltunk nevetünk sokat
2000-2005-ig jó!