Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy 2001-es ZX-12 fék-kuplung kar kék színben fekete állítóval rövid kivitelben.
Ár:10000Ft
06303210309
bali105@t-email.hu
Idén a júli 10-ei hétvégén lesz. Én vasárnap reggel kizúzok, délután meg vissza. Költséghatékony - no szállás, fogyókúrás - no kaja
Ennyi,ehhez nincs is mit hozzá fűznöm .Brnó mikor is?
Ahogy én emlékszem rajtam kívűl nagyon senki nem mozdult rá a szolnoki bulira. Kunmadáron se láttam senkit, de számomra ezen mozzanatok nem voltak meglepőek. Válság van, meló ezerrel a napi megélhetésért, enyhe sóhaj és megkönnyebbülés a havi részletek kifizetése után, stb... De én Brno-ba a superbike-ra megyek! Gp baromi drága lesz szerintem
Ez a hozzászólás moderálva lett!
Hé!
Fórumozók! Miért nem jöttetek Szolnokra?
Jó reggelt!
Persze, ha Linda ül rajta!
Babetta? Hmmm turbós v. nitrós?
Egy sportdob felszerelése után a dörmögő hangtól már erősebbnek éreztem a gépet
Ez igaz, én hasonló áttétellel anyám babettájából hoztam ki a vadállatot.
a 17 46 se gyenge, én mostanság igy nyomom, éshát. jóóóóóóóóóóóóó
Szia! Tudok segiteni adatlapomon elérsz!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy van egy gumi alátét a hátsó fékkar alatti idomrögzitő csavar alatt, na azt hagytam el honnan lehetne szerezni egyet,vagy esetleg van é v.kinek megvenném köszi srácik elöre is.
Köszönöm skacok.
18-46 gyárilag az áttétel. Sportlégszűrőt én kb 1500 km-enként tisztítok. Pláne ha vmi poros részen csapattunk. Brno füves parkoló
18-46 a gyári,nemrég cseréltem ,de a 16-46 tal mutatkozik meg igazán a gép vad oldala
18-46 az igaz...
hja a naplementét+vár6am vólna
Üdv skacok.
A gyári áttétel mennyi?
Nagyvason 18 46, parilla 17 42. A lánc 116 szemes, az már megvan.
Üdv.
Köszi skacok, ne az akkor tapasztalatból jön, szuper, hiszek nektek, tenkju mégegyszer!
2000 km és .
...rohadt szatír ! még jó hogy ott volt a nénivel a kutyája !
Ennyi, néha a tapasztalat többet ér mint amiket firkálnak az okosok.
Szia nekem is KáendeM van benne,és kb 2500-3000 ként takarítom,és sűrűbben csak akkor érdemes,ha sok a por,meg a növényi eredetű szálló izé ,és a tankot fel lehet hajtani a borítással együtt
2 éve használok sprtlégszürőt, nálam jobban szerintem senki nem félti a "szarját", 2 -3 ezrenként szoktam kiganézni a légszürőt, meg is nézem mindig mennyire koszolodik be, az olajzást is mindig betartom, 3 ezer körül már szokott látszani a lerakodott szenny, nekem ez az inervallum bevált, ugyhogy én ezentul is igy fogfom csinálni, hozzá kell tennem amikor megvettem a szürőt ezeket az instrukciókat kaptam 2-3 ezrenként takaritás. üdv mindenkinek