Ahogy én emlékszem rajtam kívűl nagyon senki nem mozdult rá a szolnoki bulira. Kunmadáron se láttam senkit, de számomra ezen mozzanatok nem voltak meglepőek. Válság van, meló ezerrel a napi megélhetésért, enyhe sóhaj és megkönnyebbülés a havi részletek kifizetése után, stb... De én Brno-ba a superbike-ra megyek! Gp baromi drága lesz szerintem
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy van egy gumi alátét a hátsó fékkar alatti idomrögzitő csavar alatt, na azt hagytam el honnan lehetne szerezni egyet,vagy esetleg van é v.kinek megvenném köszi srácik elöre is.
Szia nekem is KáendeM van benne,és kb 2500-3000 ként takarítom,és sűrűbben csak akkor érdemes,ha sok a por,meg a növényi eredetű szálló izé ,és a tankot fel lehet hajtani a borítással együtt
2 éve használok sprtlégszürőt, nálam jobban szerintem senki nem félti a "szarját", 2 -3 ezrenként szoktam kiganézni a légszürőt, meg is nézem mindig mennyire koszolodik be, az olajzást is mindig betartom, 3 ezer körül már szokott látszani a lerakodott szenny, nekem ez az inervallum bevált, ugyhogy én ezentul is igy fogfom csinálni, hozzá kell tennem amikor megvettem a szürőt ezeket az instrukciókat kaptam 2-3 ezrenként takaritás. üdv mindenkinek
Eladó egy 2001-es ZX-12 fék-kuplung kar kék színben fekete állítóval rövid kivitelben.
Ár:10000Ft
06303210309
bali105@t-email.hu