Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu de szíííííííp ! főőnök !
Friss műszaki új láncszett jó műszaki állapot
Eladó részletek telón (30)7240582 Tipus váltás miatt ,rengetek tertalék alkatrésszel
Hát a 12-es mellé nem árt egy 80kilós malac méretű persely ,ami legalább félig van .
De hát ez egy jó ízlésű motorka ,szereti a jó gumit,meg a jó benzint
Szép... kezdem tömni a perselymalacot.
én a nézők közé téged is besoroltalak volna,
nézzétek,de ne tanulókkal csináltasd a motorod
Akkor majd megnézzük valamikor. a kormánycsapágyon huzni kéne szerintem, de majd ezt is megnézzük rendesen.
hát a lógást nem is tudod megállapítani összerakva......a kormánynál elég egy pár tized.a keréknél meg feszítik egymást ,és csak akkor érzed,h szar,ha kiveszed.
az a baj hogy akkor semmi jele nem volt, most hogy kicsit megüldöztem a vasat meg a sok kerekezés (ugyanis gyakorlok nem keveset) ez ölte meg a dolgot, de most néztem és érezhető lógás a csapágyakban sincs meg a kormcsapágyban sem, de ez természetesen nagy sebességnél kanyarban bizonyosodik meg, mint ahhogyan reggel is irtam, ha nem gyilkolom szét szerintem nyár közepéig kibirja mire összelapátolom a lovét.
közel ott van az.
6db csapágy,két lánckerék,egy lánc.......meg egy nap meló
de ezeket már télen megoldhattad volna
hajaj gyors számitás minimum 1 kiló
ja és a kormánycsapágy is cserés már ennyinél.......
igen Jámbor az is kula lehet már a tiédben,mert én is 30körül cseréltem,és igen csak be volt már állva az összes csapágy (elől-hátul) ,
nekem sokkal pontosabb lett az eleje csere után,cserébe jó drága volt a csapágy +szimmeringek.
ajjaj. akkor nekem is megérett a dolog, köszi, a másik, ma kicsit bealudtam, éshát jönnöm kellet a 100ason, 240 felett a kanyarokba nagyon imbolygott az eleje, nem akarok vészmadárkodni, lehet csak a szél, de elöfordulhat hogy kezd kilenni a kerékcsapágyam is, okozhat ilyen jewlenséget, tegnap ennyire nem cibáltam.
igen találkoztam.aztán láncot cseréltem és eltűnt
természetesen az elöző én voltam, csak ugy maradt a gép. Bocs.
uraim jó estét kivánok, kérdésem, ma észleltem elösször, hogy a moci 4000-4700 között bizsereg, fölötte sem alatta sem az 6dikba 120 környéke, elösször azt hittem, hogy a légszürő (ma takaritottam ki beolajoztam és vissza), de a blokkból jön valahonnan, valakinek hasonló észrevétel, nem gáz, csak zavaró, és semmiképpen nem akarom hogy valami gond legyen a vassal, 120 alatt gyönyörüm szépen megy felette is csak itt van ez az enyhe bizsergés, ha valaki találkozott hasnló jelenséggel , nyugtasson meg hogy nincs nagy baj. üdv mindenkinek.
Szia!

Gyertya üza szürö tankból pumpa ki nézd meg nincse benne szemét
A légszűrő kukán néz ki, a gyertyát még nem néztem.
üdv, hasonló problémája van egy tbányai cimbimnek, felül dadog a vas (nem forog ki), légszürő kitakaritva, gondoltam a gyertyákra (40 körül van benne) meg gondoltam a benzinszivattyúra, nektek ötlet,
Srácok a kipszim még mindig eladó családi okok miatt!Ha valakit érdekel kérem szóljon még az árból némit lehet alkudni is!
Köszönöm!
Szia! pap laci ha ven nekimég hozzá! ha nincs hozd le hozzánk pécsre