Hát a 12-es mellé nem árt egy 80kilós malac méretű persely ,ami legalább félig van .
De hát ez egy jó ízlésű motorka ,szereti a jó gumit,meg a jó benzint
hát a lógást nem is tudod megállapítani összerakva......a kormánynál elég egy pár tized.a keréknél meg feszítik egymást ,és csak akkor érzed,h szar,ha kiveszed.
az a baj hogy akkor semmi jele nem volt, most hogy kicsit megüldöztem a vasat meg a sok kerekezés (ugyanis gyakorlok nem keveset) ez ölte meg a dolgot, de most néztem és érezhető lógás a csapágyakban sincs meg a kormcsapágyban sem, de ez természetesen nagy sebességnél kanyarban bizonyosodik meg, mint ahhogyan reggel is irtam, ha nem gyilkolom szét szerintem nyár közepéig kibirja mire összelapátolom a lovét.
igen Jámbor az is kula lehet már a tiédben,mert én is 30körül cseréltem,és igen csak be volt már állva az összes csapágy (elől-hátul) ,
nekem sokkal pontosabb lett az eleje csere után,cserébe jó drága volt a csapágy +szimmeringek.
ajjaj. akkor nekem is megérett a dolog, köszi, a másik, ma kicsit bealudtam, éshát jönnöm kellet a 100ason, 240 felett a kanyarokba nagyon imbolygott az eleje, nem akarok vészmadárkodni, lehet csak a szél, de elöfordulhat hogy kezd kilenni a kerékcsapágyam is, okozhat ilyen jewlenséget, tegnap ennyire nem cibáltam.
uraim jó estét kivánok, kérdésem, ma észleltem elösször, hogy a moci 4000-4700 között bizsereg, fölötte sem alatta sem az 6dikba 120 környéke, elösször azt hittem, hogy a légszürő (ma takaritottam ki beolajoztam és vissza), de a blokkból jön valahonnan, valakinek hasonló észrevétel, nem gáz, csak zavaró, és semmiképpen nem akarom hogy valami gond legyen a vassal, 120 alatt gyönyörüm szépen megy felette is csak itt van ez az enyhe bizsergés, ha valaki találkozott hasnló jelenséggel , nyugtasson meg hogy nincs nagy baj. üdv mindenkinek.
üdv, hasonló problémája van egy tbányai cimbimnek, felül dadog a vas (nem forog ki), légszürő kitakaritva, gondoltam a gyertyákra (40 körül van benne) meg gondoltam a benzinszivattyúra, nektek ötlet,
De hát ez egy jó ízlésű motorka ,szereti a jó gumit,meg a jó benzint
6db csapágy,két lánckerék,egy lánc.......meg egy nap meló
de ezeket már télen megoldhattad volna
nekem sokkal pontosabb lett az eleje csere után,cserébe jó drága volt a csapágy +szimmeringek.
Gyertya üza szürö tankból pumpa ki nézd meg nincse benne szemét