Sziasztok. Lenne itt még egy kérdés. A Máté féle 12-es lett nálem. Nos olyan mintha az egyik henger néha kihagyna 6000 fordulat felett. Nem tudtok kecskemét körül olyat aki rádugná compúterre?
Szép napos idö van, biztos mindenki motorol én is egész héten motorral jöttem gályázni ma picit tovább huztam a gázt az M5-ön a gps szerint 303 km/h az óra szerint nem tudom mert kiakadt
Holnap valaki Tihany felé gurulás ? a régi 7-en ...
Yoshimura RS-3 bolt-on zsír új kipufogó 80.000ért eladó postaköltséggel együtt.Élet-halál kérdése!Aki megveszi az most az életemet mentené meg! Vitya636nál találtok róla képet és videót is a hangjáról!
az kizárt dolog mert nemtudom. ezeket ugye NEM ITT beszéljük meg ,de ha jó lenne a gép akkor sem mennék most madárra,majd augusztusban ,én ilyen lazább motorostalálkozókra fogok menni idén,én is öregszem
11 órai találkozással Veszprémből ( mekitől ) indulunk erre-arra a 7-es tali keretein belül, ha van kedvetek csatlakozzatok
Megnézné nekem valaki, hogy az aksitálcán, műanyag fedéllel lezárt részben lévő, Head feliratú biztosítéktartóban gyárilag mekkora biztosíték van?
Nekem 20-as volt azt többször is leverte, most 30-as van ez bírja, de a elektromos gyógyász szerint tudni kellene mekkora a gyári.
Lehet a gépkönyvben is benne van.
Holnap valaki Tihany felé gurulás ? a régi 7-en ...
motorod milyen állapotban van?
szombaton 7-es tali, de megférnél köztünk én azt hiszem
Neme azért jön a paszta, mert kicsit melegszik.
De okkor nem.
Megjöttek a csavarok gumik! Küldöm!