Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Lenne itt még egy kérdés. A Máté féle 12-es lett nálem. Nos olyan mintha az egyik henger néha kihagyna 6000 fordulat felett. Nem tudtok kecskemét körül olyat aki rádugná compúterre?
ja bocs, elfelejtettem, ez természetesen 23-a szombat
Hello nagytestvérek,
11 órai találkozással Veszprémből ( mekitől ) indulunk erre-arra a 7-es tali keretein belül, ha van kedvetek csatlakozzatok
Szasz .. ez van megyek veszek 1 HONDÁT és motorolok a CBR klubbal
gyárilag 30as van benne
Sziasztok!

Megnézné nekem valaki, hogy az aksitálcán, műanyag fedéllel lezárt részben lévő, Head feliratú biztosítéktartóban gyárilag mekkora biztosíték van?

Nekem 20-as volt azt többször is leverte, most 30-as van ez bírja, de a elektromos gyógyász szerint tudni kellene mekkora a gyári.

Lehet a gépkönyvben is benne van.
Szia Marci ! Mikor indulunk? Lehet hogy csak mi leszunk !Mert mindenki szerel,és csak a szomszéd faluig megy persze vannak kivételek
303 jeeeee
Szép napos idö van, biztos mindenki motorol én is egész héten motorral jöttem gályázni ma picit tovább huztam a gázt az M5-ön a gps szerint 303 km/h az óra szerint nem tudom mert kiakadt
Holnap valaki Tihany felé gurulás ? a régi 7-en ...
Az a jó döl a zsír! Én köszi!
Ma pizza
Zsolti! Bocsi, de el voltam havazva! Köszönöm!
Yoshimura RS-3 bolt-on zsír új kipufogó 80.000ért eladó postaköltséggel együtt.Élet-halál kérdése!Aki megveszi az most az életemet mentené meg! Vitya636nál találtok róla képet és videót is a hangjáról!
há én is azt mondom ! putbill ! vagy a legjobb amit eddig halottam: yorkshire adolf,ezt egy néni mondta a tisza parton!
testvír,
motorod milyen állapotban van?
szombaton 7-es tali, de megférnél köztünk én azt hiszem
Am.Staff
...emmeg egy putbill kutya,megismerem !
Hali!
Neme azért jön a paszta, mert kicsit melegszik.
De okkor nem.
Szia Robi!

Megjöttek a csavarok gumik! Küldöm!
bagoly mondja verébnek
Ahogy a sláger is mondja: "Múlnak a gyermekévek"
aki 200 felett jár hamar megöregszik
Szia, persze .... miért kérdezed ?
msn. ott elérhető vagyok. irtam neked szabolcs. Egyébként ma garázsban vagyok.
az kizárt dolog mert nemtudom. ezeket ugye NEM ITT beszéljük meg ,de ha jó lenne a gép akkor sem mennék most madárra,majd augusztusban ,én ilyen lazább motorostalálkozókra fogok menni idén,én is öregszem