Jó reggelt, most hogyan is lessz a május?, 1-én kunmadárra ki jön? mert utána ugye valami szolnok környéki banzáj is lessz . Remélhetőleg mind2 ön jelen leszünk.
Biztos fórdítva ültél fel rá Én az új Hajabusánál néztem,hogy most ez megy vagy jön.?De rájöttem mert hátul nincs rajta dupla Szárcsa fék(ha má 1madárról van szó )Na+ki az a hüjje aki hátra szereli a kómányt
Ez az én elkövetőm. Ne üljetek fel ilyen fosokra,mert hiába lehet vele ezerrel kanyarodni,tapadás az nincs. S kanyarban balos térdelősből jobbra átrakva úgy elment az eleje,hogy azt sem láttam hova lett alólam a motor !
Vastagabbik ujjam?ja pesze ha+ijedek úgy is elpuhul magátol Bárdi:Én is attól féltem h ficam,me sztem az osszabb mint a törés.Bal kéz gyűrűs új utolsó perce a körömnél.Mingyá+próbálom belinkelni az elkövetőt
kivettem a PC-t megoldodott a problema ... lejebb ment az alapjáratom, egyenletesebben jár a motor, és pöci röfi-re indul .... elég csak ránéznem az inditó gombra. holnap is motorolom ...
Szasz Marci Ha 1kicsi Craft hiányzik a akksiból már nekem sem tudja+forgatni rendesen.'ismim azt mondta ha repedt a dugó,akkor a hőtöl annak nagyobb a tágulása(Bárdi ne röhögj )Így mútkó feltőltöttem bemelegítés ként ráhoztam a frászt az ajutósokra,venti bekapcsolt és melegen is indult sztem akksi érzékeny mondomén ezt a a köműves-kutya kiképző,hja be is van kötözva az1ik ujjam tegnap kiképzési bemutatón ráharapott 1db 41kg os Staffikanom(tanítványé 9 hónapos)el is törött,így bal kesztyű nékül motrolok
ez paszta függő de annyi már elég lehet. ,de ha másnapig vársz az a biztos. mert ha még nem teljesen köt meg,és megkapja a forró olajat az nem használ neki.
na igen és mindig akkor jönnek elő ezek a faszságok amikor már menni kéne vele. Szerintem egy drágább Würth-ös tömítőpaszta megoldaná a problémát ,csak várni kéne vele amíg megköt ,tehát amit írtál,h megvárnád az nem biztos,h jó ötlet.
Szeva köszi, nem tudom miért folyik, hogy a paszta szar amit rá kentek, vagy valami másért ..... azóta szarakszik amíóta szelep ellenörzés volt, akkor vissza lett rá rakva az eredeti, 3 hetet birt " Lyme partyn " elfosta magát elkezdett egy helyen szivárogni... gondoltam veszek egy újat, ne legyen vele gondom, kicseréltettem " bár azt mondták az eredeti is jó volt még " ..... csak idegesit most már, kezd nyűgös lenni a dolog, idő... nyűg .. stb...
Szeva tudom,h ez rajtad nem segít ,de én amikor lekaptam a szelepfedelet,nem volt a tömítésen paszta,és nem is tettem rá összerakáskor,visszatettem a gyári használt tömítést,lehúztam nyomatékkal a csavarokat,és nem folyik,nem is folyt soha .
a szavaidból kivéve lehet hogy nem maradtam le a 2önk között köttetet megállapodásról? Természetesen Pénzért.