Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki, ha előbb szólsz, volt ott egy yamaha.
egyébként hallomásbol tudom, lehet hogy csak mendemonda , de a magyarok is igy csináltak egy régi pupos GIXIVEL
Most jó ötletett adtál Teve A következő bulira mi is összedobunk egy gixi 1000-re és ugyanígy járunk el...
harlejjjjjjjjjjjjjjjjj
megtehetem,az enyém,még bele is szarok ha ugy tetszik
egyébként láttam egy videót, az amerikai harley-sek vettek egy zsir uj GSXR1000-et valszeg összedobták, leengedték az olajat, és üveghangon járatták amig szét nem robbant a blokkja aztán felgyujtották, NA EZ A FANATIZMUS, és kurvára elitélem, ezek még arra is képesek ha meglátnak az uton, kiloknek a faszba UNDORITÓ SZOKÁS
Leszarod a kocsit, biztos jó ez?
én se fizetem a kocsira már 4 hónapja.......leszarom,a bankot nem érdekli már ugy látszik.
Ja, ha utolérik.
Nem azért kérdeztem, hogy milyen biztonságba van
Az elég sajnálatos, ha nincs rajta, kössél rá, azt néhány hónap múlva majd csak éri valami azt a motort...
vagy a harley-sek a ZX9-et
már nincs mert felmonták, azzal is jól megcsinált a harmati, halasztottra kötötte meg, nem ott laktam ahhova a bejelentés szolt, és nem volt fizetve, ugyhogy felmonták, mind1 mostmár biztonságba van garázsba tartom, és vigyázok rá.
Hozd el egy kilences bulira, és felgyújtjuk, mint az amerikaiautósok, a japánkocsit.
át megyek én rajta a kama3-ma
sajnos ez korán sem olyan vicces mint amilyennek látszik.....mindíg a kis ember baszik rá,nem a nagyhal rohaggyanak meg
kötelező cascó van rajta
Add vissza háromban.
hát akko most mit akarsz még 10szer annyit bukni ezt döntsd el magadban
ezzel csak az a baj ha én visszaadnám nem 500 lenne a bukta hanem 3x annyi
visszaadtam,aztán eladták..........500.000 bukta.
Mi volt az a XX a motoron? Az aláírásod?
téllllleg köszi pajti
nem elvették...