El se hiszed hogy megbántam "a konstrukciót", mert ez az egész motorvásárlás ugy indult hogy hitelátvállalás, és ha nem baszott volna át a YAMAHA HARMATI , és nem ujrahitelezi, több mint 1 millával bejjeb lennék, és akkor már nem érdekelne a törlesztő, mert nem 7 év lenne rajta hanem csak 4, nagyon nem mind1
pipi még mindig nem érted imádom a motoromat, csak kurva sokat kell még fizetnem, és a tipus az bevált tehát sosem vennék mást csak 12est, mindenképp meg fogom oldani hogy a tipus maradjon csak az a nagy adóság menjen le róla
Ti mindig kiröhögtök, már megszoktam, de hidd el többé nem fogom magam idegesiteni ezen ha jól esik RÖHÖGJETEK, aztán ha véletlen elsuhan melletetek ez a vas is akkor lehetr majd röhögni nyélgázon
Ne aggodj pipi , meg tudom ülni a LOVAT, egyébként formára az enyém jobban tetszik, de ha összejön az üzlet akkor elég sok minden átkerül az enyémről, kezdve a futómüvel aztán a maradékot meg visszabaszom a banknak huzzák a f@szukra 3 milláért
állitolag ezek voltak az igazi ODABASZÓS 12esek , 40 ezer van benne, alig több mint az enyémbe, és amit kiprobáltam ilyen 12est az szöröstül böröstül megkajálná az ujjakat
De mire összejött, el vitted, így az asszony kapott autót.