Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a gépet én akartam meg venni kp-ra.
De mire összejött, el vitted, így az asszony kapott autót.
Valahogy megoldom, ha más nem C.R.A.S.S.H
jajj,ilyet nem szabad csinálni baszod!
nem hogy átvállalni,még felvenni se szabad manapság
gyalogkakukk Itt az ideje hogy motort vegyél bogyesz, véletlenül tudok is egyet
Kama3 killer.
gyalogkaukk nem
El se hiszed hogy megbántam "a konstrukciót", mert ez az egész motorvásárlás ugy indult hogy hitelátvállalás, és ha nem baszott volna át a YAMAHA HARMATI , és nem ujrahitelezi, több mint 1 millával bejjeb lennék, és akkor már nem érdekelne a törlesztő, mert nem 7 év lenne rajta hanem csak 4, nagyon nem mind1
öööööö szólhatok?.....................
na kutyaütő bagázs húzás haza,ott baszakodjatok
ki van itt ilyen...
Na kojot a zőőőd mániás...
Ez csak abban az estben lehetséges, ha megállunk egy cigire, hogy megvárjunk.

Csak viccőtem, má mé röhögnénk ki.
Aki ennyit küzd, hogy ilyen motorja lehessen, az minden tiszteletet megérdemel.
nem pipi ne aggodj nem szivom fel magam, SŐT állok elébe, birom a kritikát, csak azt nem szeretem ha hülyének néznek
de szíííííp,ez má motor!
pipi még mindig nem érted imádom a motoromat, csak kurva sokat kell még fizetnem, és a tipus az bevált tehát sosem vennék mást csak 12est, mindenképp meg fogom oldani hogy a tipus maradjon csak az a nagy adóság menjen le róla
Megin kezdesz felszívodni teve
Pedig csak ez egy egészséges piszkállódás
(lételemem )
kell nekem mint másnak a levegő
ez az,szopassad csak őket,aztán majd görbül a szájuk
Ennyi erővel nem-e elég volna csak az aggregátot cserélni
Ti mindig kiröhögtök, már megszoktam, de hidd el többé nem fogom magam idegesiteni ezen ha jól esik RÖHÖGJETEK, aztán ha véletlen elsuhan melletetek ez a vas is akkor lehetr majd röhögni nyélgázon
Vedd meg, had röhögjünk.
Ne aggodj pipi , meg tudom ülni a LOVAT, egyébként formára az enyém jobban tetszik, de ha összejön az üzlet akkor elég sok minden átkerül az enyémről, kezdve a futómüvel aztán a maradékot meg visszabaszom a banknak huzzák a f@szukra 3 milláért
Jimy is ezt rebesgeti a régebbi 12-ről. Az tán nincs agyontiltva...
De arra ember kell ám nem csak gatya...
állitolag ezek voltak az igazi ODABASZÓS 12esek , 40 ezer van benne, alig több mint az enyémbe, és amit kiprobáltam ilyen 12est az szöröstül böröstül megkajálná az ujjakat
Legalább lesz még egy lomod.
Ja
Valami formáról olvastam...