Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmmm? Alszunk, alszunk?
.... jaja mikor Siofok kikötő
ŐŐŐ ,nem inkább Villány?
villany
ÁÁÁÁ már villany sin cs
Én maradok, de a villanyt ne kapcsoljátok le!
Így is van de azt hiszem még nem késő
Én is filozom hogy tiplit veszek innen, mert egyszerüen lehetetlen itt feljebb lépni akármit csinál az ember Legálisan, több ismerösöm is kint van angliában, ott se fenékig tejfel, de tudnak tervezni , és ez a lényeg
Nagy igazság
De oda vagy Koreáért na jó tudom neked is a munka,hát jó utat kívánok és vigyázz magadra .Szasz Macipán hát ha nem lenne családom ,bizony most nem innét írnék de elmondom,hogy így is gondolkozunk a párommal a költözés lehetőségén mert az itthoni helyzet hát nem is hasonlítható a kintihez .ők nem adták el szent főldjüket ,sztem ebben a lényeg benne is
van
akkor oda megyünk motorral mikor indulunk
szeva Szöllő,
akkor ezért nem láttalak mostanában hangoskodni a városban
én meg 4 óra múlva indulok Seoul-ba , majd megírom milyen a Keleti-tenger vize Busan-nál
13-án már itthon leszek, kerülni kellene egyet,mert hiányzik az over 300 Km/h
Állati kocsit vittem ki ,depülővel jöttem haza,1étteremben(Magyar)végeztem szezonkezdés előtti munkákat napközben, esténként pedig hideg 1L es sörrel a kezemben üldögéltünk a Földközi tengerben,hát nem volt rossz.Malloca -Santa Ponsán van a BakaBaka nevű étterem,szuper a kaja 2-300m re van a víz Az étteremben mindenki Magyar és nagyon jó fejek kirándulásként ajánlani tudom.
szép napot mindenkinek. Üdv szölő mester, mien volt? Mesélj
Macipán+jött A Papád .üdv mindenkinek Hát nem 1szar hely ez a Malorca
mindenki motorozik jó idő van
Hát akkor Keszthely. Az szinte fele, azzal nem lehet versenyezni!
de kérdeztem 35 pénz a pár ,,, Keszthelyről 20 pénz postával együtt ugyan ez mi tévő legyek
Mennyibe kerülhet egy új gyújtáskapcsoló kulccsal együtt? Tegnap elferdítettem a kulcsot. Miután sikeresen beleerőszakoltam a helyére, körbeforgott De legalább múúkodik.
Ez a Diablo Rosso egy istenkirály gumi Sokkal jobban lekerekített mint a Pilot Power. Ugyanakkora döntésnél még maradt majdnem 1 cm csík a szélén. Ezzel aztán tényleg lapjára lehet fektetni a gépet Még hidegen is tapad mint állat, rohadt hamar melegszik és egyszer sem forgott túl a hátulja. Pedig kapott a pofájára. Ma addig körforgózok, amíg elfogy a csík a baloldalról
Dehogynem! Na mi van alszol Marcipán?
Tibit kérdezted már gumi ügyben? Mindkettőben tud segíteni
ninc szenki szem
2személyezés miatt nem veszek utcára slicket Remélem ezzel is eltudok menni 4-5000 km-t. A Pilot Power kibírt 5300-t, bár nagyon lógott már a bele
35e lenne a vágott slic párban Bt..
Én r17.hu-ról rendeltem ilyentet. Ma fogom kipróbálni, végre felkerültek a gépre
van valakinek ötlete hól vegyek gumit és nem a f@rkamra kell, hanem a mocira