Én is filozom hogy tiplit veszek innen, mert egyszerüen lehetetlen itt feljebb lépni akármit csinál az ember Legálisan, több ismerösöm is kint van angliában, ott se fenékig tejfel, de tudnak tervezni , és ez a lényeg
De oda vagy Koreáért na jó tudom neked is a munka,hát jó utat kívánok és vigyázz magadra .Szasz Macipán hát ha nem lenne családom ,bizony most nem innét írnék de elmondom,hogy így is gondolkozunk a párommal a költözés lehetőségén mert az itthoni helyzet hát nem is hasonlítható a kintihez .ők nem adták el szent főldjüket ,sztem ebben a lényeg benne is
van
szeva Szöllő,
akkor ezért nem láttalak mostanában hangoskodni a városban
én meg 4 óra múlva indulok Seoul-ba , majd megírom milyen a Keleti-tenger vize Busan-nál
13-án már itthon leszek, kerülni kellene egyet,mert hiányzik az over 300 Km/h
Állati kocsit vittem ki ,depülővel jöttem haza,1étteremben(Magyar)végeztem szezonkezdés előtti munkákat napközben, esténként pedig hideg 1L es sörrel a kezemben üldögéltünk a Földközi tengerben,hát nem volt rossz.Malloca -Santa Ponsán van a BakaBaka nevű étterem,szuper a kaja 2-300m re van a víz Az étteremben mindenki Magyar és nagyon jó fejek kirándulásként ajánlani tudom.
Mennyibe kerülhet egy új gyújtáskapcsoló kulccsal együtt? Tegnap elferdítettem a kulcsot. Miután sikeresen beleerőszakoltam a helyére, körbeforgott De legalább múúkodik.
Ez a Diablo Rosso egy istenkirály gumi Sokkal jobban lekerekített mint a Pilot Power. Ugyanakkora döntésnél még maradt majdnem 1 cm csík a szélén. Ezzel aztán tényleg lapjára lehet fektetni a gépet Még hidegen is tapad mint állat, rohadt hamar melegszik és egyszer sem forgott túl a hátulja. Pedig kapott a pofájára. Ma addig körforgózok, amíg elfogy a csík a baloldalról
van
akkor ezért nem láttalak mostanában hangoskodni a városban
én meg 4 óra múlva indulok Seoul-ba , majd megírom milyen a Keleti-tenger vize Busan-nál
13-án már itthon leszek, kerülni kellene egyet,mert hiányzik az over 300 Km/h
Ez a Diablo Rosso egy istenkirály gumi Sokkal jobban lekerekített mint a Pilot Power. Ugyanakkora döntésnél még maradt majdnem 1 cm csík a szélén. Ezzel aztán tényleg lapjára lehet fektetni a gépet Még hidegen is tapad mint állat, rohadt hamar melegszik és egyszer sem forgott túl a hátulja. Pedig kapott a pofájára. Ma addig körforgózok, amíg elfogy a csík a baloldalról
Tibit kérdezted már gumi ügyben? Mindkettőben tud segíteni