Na halilalipapi!
1 napos lesz a verseny Marcipán, de már most hulla fáradt vagyok a sok melótól, így jól fog esni a szünetben a székben szundikálni
Remélem, hogy futok egy-két jó időt
két napos verseny ? Ma megyek gumit venni+felrakatni vágott slic kiváncsi vagyok rá mennyit fog birni azt mondta a foszer utcai használatnál 2500-3000 km ki lehet vele hozni ... kiváncsi leszek
Esetleg tudom ezeket a tárcsákat ajánlani, az egyik Busás gyerek vett a közvetítésemmel és nem panaszkodik, az ára meg kínai szintű, csak ebben valahogy jobban mernék bízni. link
Én próbáltam már RSV R-t,nem tudom te mentél-e vele,de nekem nagyon nem volt fasza. A hangja jó volt és ennyi. Na meg a futómű az pályán tényleg jó lehet,de én nem motorozok pályán!
Hali Bird, igen csere, fiatalabb mocira és szeretnék kiprobálni V2 mocit kicsit hosszabb távon, könnyebb, fiatalabb, nem annyira költséges mint a 12-es, jobb a futóműve, féke....
Nézegettem az SP2 hondát is, de az külsőre nem tetszik ...
De még semmi sem biztos... ha nem találok jó vételt akkor mrad a moci...
Hi all , levizsgázott a vasam. . A brembót nem ismerem, én a gyárihoz tudom viszonyitani a Báedi által kapott Lucas betéteket, Hát hogy is fogalmazzak, B@szott jól fogja a gépet, Eksön azt hiszem csináltatta az övéit, de Ő is mondta hogy ez nagyon Betyáros, cserébe fogy is rendesen, igaz nem kimélem stopizgatok mint állat, majd egy uj garniturával ugyanebböl megnézem kiméletes üzemmódban mennyit bir. Fékhatásra Isten, egy probát megér.
1 napos lesz a verseny Marcipán, de már most hulla fáradt vagyok a sok melótól, így jól fog esni a szünetben a székben szundikálni
Remélem, hogy futok egy-két jó időt
link
Nézegettem az SP2 hondát is, de az külsőre nem tetszik ...
De még semmi sem biztos... ha nem találok jó vételt akkor mrad a moci...