Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiiii ?
Emléksző még ?lent1 fent a 2 kormányon(de hogy, melyik oldalon arra má én nem emléxxxem)12 évesen arról álmodtam (na+ a Bíró Icáról ) na 40éves koromra asszem ez+is valósul, mármint a Riga moped .Ica néni má nem kell,nem vok makrófil.
Az is megvót, futva.
Eksönnek és Pupunak küldöm a dalt http://youtu.be/i0NfZvAmD1E Jimytesó: te tód milyen 12.est gyosulnál le?(Riga) Talán
No, felteszem a fasza kamerámat, hogy a mögöttem lévő dolgokat (titeket), kamerázzon.
Oszt dzsíííííííííííííííííííí...................
amiről beszélsz azt csak te láttad az a baj,nincs bizonyítékod a feltételezéseid megerősítésére ,én ott voltam Kunmadarason ,te elmertél jönni ,nem.akkor meg
igen és az nem zavar,h 4ben megy annyit az enyém mint a tiéd 6ban .
az az aranybuzi szar elment neked, tudom tidom elváltottál csak azért volt, de tény, és most se változott a helyzet bármikor odaállok melléd is nemhogy egy 9es mellé
hahahaha, ahhoz hogy te lenyomjál a jimy mester 9esével ahhoz elöbb a saját gépeddel kellene, ami mint tudjuk nem jött össze
már megint félrebeszélsz ,a megkajálás az nem csak a motoron múlik bázmeg ,vehetsz te akármit ,Jimy 9esével lenyomlak bármikor . .habár te az ujjaidat akarod megkajáltatni most olvasom ,először azt hittem ,h az újabb kiadású 12est fikázod megint (ami neked is van ).............. . .
mi volt itt ,látom itt is lesújtott a trópusi hülyevihar .
végig aludta az egész bulit nem is tudna miről beszálni
No megyek, e baszom a hátsóféket.
pipinek ezt mondhatod
na azért vágta akerót akár a pálinka
Nekem az ital rosszabb élmény volt mint az a fűnyíróhangú kisjamaha...
Én a motorra gondoltam.
felteszlek én benneteket 1 vonatra oszt mehettek haza azzal ha gyüttök
Tudom Jimy a fele még most is a spájzomban van, polgárdiba elviszem nektek
aztán feltesszük a jutyubra
csak én eltolom messzire és a tied teszem a helyére ittasan ugyem veszed észre bammmmeg............bammegg