Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz géped lehet aminek a olajcsereintervalluma 55 ezer km-er Néha kellet után tölteni közbe?
1270 big bore kit, meg minden muzzy cucc big bore kitet rendelem 2 héten belül, ozt elkezdek gyűjtögetni a többi finomságra átmentem levelezősre a suliba így nem kell fizetnem a kib@szott albit........remélem jövő tavaszra meg lesz minden cucc és egyszerre szeretném összerakni.
Ha nagyon igyekszem idén akár még a 70000km is összejöhet 8000 már belement a gépbe
milyen tuning ,váltócsere . ,te mennyit tettél már a gépbe?
mármint nagyot fog.........reggel van még mentem Pécsre terepfelderítésre
tunying az itten is lesz. nagyon fog szólni
semmi csak szelephézag,meg egy kis tunying , .
Bárdi küldtem mailt olajossal kapcsolatban
Mai nap folyamán lépem át az 55000km-t Tehát olajcsere
Háá mi lett vele, hogy bontani kell?
köszike
Szia , a jövő héten én is szétrobbantom a blokkot ,remélem,h nem kell semmi bele ,de ha mégis akkor szólok .
Hi. Ha kell valami anyag a géphez szólj,van 3 bontott 12-es blokk-ról tudomásom,valamelyikben csak lesz ami neked kell!
itt van már élet ,
http://youtu.be/Wr0rmT9Dz20
királyság
Csé ,magasan a legjobb gumi melegen ,hidegen,meg esőben csúszkál,de azt is pontosan és érezhetően ,nem okoz meglepetéseket.És úgy tűnik tartós is a maga kategóriájában .
már alig várom,h elől is ilyen legyen , .
Hali!

Ezer bocs, hogy nem jártam már itt vagy 1-2 hónapja.....

Jön valaki Alsóőrsre a felvonulás napján szombaton?
Na nem felvonulni, hanem egy közös gurulásra a környéken!

a Sportmax Gp ISTEN, még az esőben is, abszolút nem bántam meg, még a "rosszkivánságok ellenére sem". Szombat H-ring ha az idő engedi I. kategóriára regisztráltam.
Tényleg és hogy szolgál a D211 egészsége? Megérte a péézit
Az illető is már csinált tizenkettest nem is egyet Szomszéd utcában lakik, így inkább maradnék az ő munkájánál
beszélj Bárdi-val ,láttad,h hip-hopp kész lett a Castro-jé is .
meg ő már biztos,h látott ilyet szétszedve .
Az előzőre is már mentem volna Kaki a váltóm és még nem tudta vállalni a szerelő......2hét múlva lesz szétkapva a gép. Aztán akkor go Hring
Tehát akkor ki jön innen,jó idő esetén , ?
Akkor holmapi a te napod!
Há valóban nem kicsi a disznaja, de lehet borítani ezzel is szépet Főleg egy kis futómű piszkálással Pilot Power szélét lekaristoltam már vele a körforgóban. Viszont a Diablo Rosso kifogott rajtam Azzal még kell egy kicsit kell forgolódom Bár azt inkább már pályán próbálnám eltüntetni.
ááá... az én könnyed balerínám nem adom! 14-15e fordulaton eheti nem zavar! csak a végsebességet irigyelem a 12től!