1270 big bore kit, meg minden muzzy cucc big bore kitet rendelem 2 héten belül, ozt elkezdek gyűjtögetni a többi finomságra átmentem levelezősre a suliba így nem kell fizetnem a kib@szott albit........remélem jövő tavaszra meg lesz minden cucc és egyszerre szeretném összerakni.
Ha nagyon igyekszem idén akár még a 70000km is összejöhet 8000 már belement a gépbe
Csé ,magasan a legjobb gumi melegen ,hidegen,meg esőben csúszkál,de azt is pontosan és érezhetően ,nem okoz meglepetéseket.És úgy tűnik tartós is a maga kategóriájában .
már alig várom,h elől is ilyen legyen , .
a Sportmax Gp ISTEN, még az esőben is, abszolút nem bántam meg, még a "rosszkivánságok ellenére sem". Szombat H-ring ha az idő engedi I. kategóriára regisztráltam.
Há valóban nem kicsi a disznaja, de lehet borítani ezzel is szépet Főleg egy kis futómű piszkálással Pilot Power szélét lekaristoltam már vele a körforgóban. Viszont a Diablo Rosso kifogott rajtam Azzal még kell egy kicsit kell forgolódom Bár azt inkább már pályán próbálnám eltüntetni.
Ha nagyon igyekszem idén akár még a 70000km is összejöhet 8000 már belement a gépbe
http://youtu.be/Wr0rmT9Dz20
már alig várom,h elől is ilyen legyen , .
Ezer bocs, hogy nem jártam már itt vagy 1-2 hónapja.....
Jön valaki Alsóőrsre a felvonulás napján szombaton?
Na nem felvonulni, hanem egy közös gurulásra a környéken!
meg ő már biztos,h látott ilyet szétszedve .