Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Briston 190/60/17 méret van hátul, " ha jól emlékszem " párban vettem, talán ez volt a legkeményebb gumi, ettől mindegyik puhább volt... 2 személlyel mendtem végig és még nem nagyon látni, hogy kopott volna, pedig azért nem turás tempóban mentem
Milyet vettél,párba vetted ? nekem is az lesz nemsokára mert már nem bírom a drága gumikat . .190/64esem volt azzal állatul kanyarodik ,de a 200/55 is nagyon jó .
Szia, Jaja már mentem is vele 600 km magas gumi, hátul alég fért be, más menni a mocival tapad
Szia vettél slick-et
már hogyne vóna
Ninszen szenkiszem szehun
Bogyesz én már jimyhez eleve hátsókerék nékül megyek holnap
Bár a 9-en írta, hogy a tankot is vegyem le(IDŐTSPÓROLUNK)
Csak sz@r lesz 126 km-erre eljutni hozzájuk úgy, hogy a hátsólengőknél fogva tolom, mint egy talicskát
Szerinted ilyen esetben is kell váltanom autópálya matricát, vagy megkönyörül az autópálya felügyelet...
Akksi a hengerfejet le akarod venni
Hengerfej tömítés+ csavarok
Arra rámegy a heti zsebpéz...
igen ,de csak ha alapos akarok lenni
és most árulta el a Jimy,hogy ki kell venni a hátsó kereket és le a tankot
mert most lett hozzá egy felszerelt műhely ,a mélygarázsban csak nem ugorhatok neki .
csak tudnám mé ako szedet szét a motort amikor itt a jó idő pár napja még szakadt az eső heteken keresztűl méééé nem akkor bütyköltél
a haverom kunmadarason a rendszám alapján találta meg az övét .az biztos,h a 12eshez képest fapadosak,meg utas is felejtős városon kívül .Én szeretem,az utasom is,és egy kis áttétel módosítással meg rutinnal meg lehet lepni vele akármit ,főleg gyorsulásban ,de szerintem kanyarban is jó,legalábbis én élvezem,tegnap is megolvasztottam a d211 szélét .
praktikus és gyors,és alig eszik(10alatt) .
Ezredesekkel az a bajom, hogy végig megyek Pakson és vagy robeszokkal vagy ezresekkel csapatnak Meg sokkal kényelmesebb a 12........a volt karbis R6-osom is nagyobb mint az új zx10 Csuklószaggató motor többet nekem nem köll utcára Bár továbbra is kapom az ívet itthon, hogy mi a ráknak nekem egy ekkora benga motor, de akik gixer ezresekkel száguldoznak, ők is elismerik, hogy kibaszott jól választottam Utcára egyedül K5-ös és fiatalabb gixert vennék, meglepően kényelmes De volt, hogy 3 ugyanolyan parkolt egymás seggébe véletlenszerűen...........ezért nem is vettem olyat
sose vennék szuzukit ,igazából semmit se vennék .nekem ez teljesen jó,addig hajtom amíg szét nem hullik ,utána meg kap egy ámerikás blokkot .lehetne könnyebb,de már megszoktam teljesen .e legalább nem pattog el a jó pesti utakon ,a könnyű,és brutál ezresek bejönnek csak az a baj,h mind gyerekméret ,én a te magasságoddal biztos valami olyat nyúznék .
Az új fekete vagy a kalbász zsír metál busák nekem tetszenek Vagy egy BMW S1000RR De ezek csak a 12 mellé kellenének. Túl fanatickus vagyok, hogy eladjam
kell a ráknak turbó ,elég ezt az erőt is kimotorozni kanyarban,meg esőben .Nekem elég ennyi,ha kevés lesz veszek egy szuzukit .
tudom,h hozzá lehet férni nehezen,de nem akarok küszködni ,inkább kiveszem a blokkot,max egy órával több meló és asztalon kényelmesen hozzáférek mindenhez .Nem csak a szelepek vannak,mást is át kell néznem ,szinte mindent ami blokkon van az összes szenzort .a Kca-systemet is végleg ki akarom iktatni .
meg ki akarom takarítani a vázat is a blokk körül szépen .
remélem a hengerfejet nem kell levenni ,mert az .
Nem kell azért kivenni a blokkot, hogy szelepet ellenőrizz, ráadásul a tied fiatalabb moci, kicsit más mint az enyém picivel jobban hozzáférhetőbb
Kell rája egy ilyene és nem gyengül Képek jöhetnek
n most 32nél járok és el kezdett gyengülni ,most már bele kell néznem,h mi lehet ,szerintem,h nincs hézag,az a hézag .
majd tolok fel képeket,ha érdekel valakit .
hátsó kereket ki tankot le
Csumida mindenki Holnap valaki Kiskunlacháza? Ha sikerül elráncigálni puncikámat, akkor én ott leszek
ajaj, ha eltüntek a hézagok az baj nekem 31000 nél volt ellenörzés de minden ok volt... Kawasaki már csak ilyen
mennék szívesen ,de reggel veszem ki a blokkot,mert nagyszervíz van ,eltűntek a szelephézagok ,lehet a hengerfejet is leveszem .át kell nézni az egész gépet,szinkron,az összes szenzort kimérni, meg minden szart .a hétvégém rámegy az biztos .