Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi lett az XX-el visszaadtad ?
Kapcsold fel a villanyt, ha sötét van a szobában, és nem látod a billentyűket.
ezen vagyok bogyesz ezért néztem ki a ZÖLDSÉGET
De nem egy új autó áráért...
én így szoptam be az XX-et,aztán azt mondtam 1 év után hogy "bassza meg a jó édes anyját az ERSTE bank"
1 év alatt 10000-et ugrott a részlet ,persze felfelé
Szemét banda mind egy szálig
vissza kell adni a picsába uljön rá a bankos vegyél occobót
Pipinél BORDÓ köd volt.
hát be bizony, tudod pipi amikor az ember motortvesz és jön a rozsaszin köd akkor nem figyel annyira a részletekre, csak legyen már meg. aztán amikor jön a matek, és egy cimora egy 2 évvel öregebb ugyanolyan géppel, ami állapotra is majdem ugyanolyan, és kiderül hogy egy millával kevesebbér vette, akkor legörbül az ember szája
2,8 milla van még rajta
Téged bepaliztak
kettő már burzsuly
az már nem is olyan sok a 3.4 volt RIASZTÓ összeg, akkor leszek boldog ha már 1-essel fog kezdödni a sár, de az még nagyon messze van
az igaz, de akkor nem érsz rá 7 évig fizetni hanem ki kell köhögni 1ben,
atyaisten azé má ujjat adnak.......
pestről tbányára otopályán kemény 16 perc alatt értem le, lehet sokba lessz mert a 14-esnél levő fix radart ugy tünik benéztem, azt nem tudom mennyivel, de biztos 200 fölött
hát nem tudom, 0 val egy brutálisan jó és majdnem karcmentes pályázósmentes 12est nehéz találni, igaz most számoltam ki kereken 2.8 milla van még rajta,
Virágcserépnyi föld is számít?
Környére 290, de hát az nincs is olyan messze.
montam hogy kulák
hát abból 4 ilyet vehettem volna
hát igen ha kp-ra vittem volna ugy meg lennék elégedve, mert jó a gép, és most mégjobb lessz, és képzeld ugy tünik én voltam beszari vagy amikor probáltam nagy volt a szembeszél, mert szombat reggel kivitte a 3 kilót pontosabban 290 környéke
Arra van szakértő
Add kölcsön Kapucnyinak egy hétre
(lehet nem kell annyi idő )
na,ez igen.........NO COMMENT
ha nem hát nem
Bogyesz is tudna és sokat, nem csak eggyet, csak az a baj, hogy a brifkóját a vám-osoknál hagyta...